Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje de susținere pentru Elena Marin la Survivor România: „Merită să câștige”

elena marin sustinere
Elena Marin a rămas pe ultima sută de metri la Survivor România

Cu puțin timp înainte de marea finală, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dorit să-i transmită un mesaj de susținere Elenei Marin.

Elena Marin se află pe ultima sută de metri la Survivor România 2021 și este mai determinată ca niciodată să câștige marele premiu pus în joc. Pentru ca munca să-i fie susținută și apreciată, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au gândit să-i transmită un mesaj de încurajare.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje de susținere pentru Elena Marin la Survivor România

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au vrut să lase ca acest eveniment, finala Survivor România să treacă pe lângă Elena Marin fără ca Faimoasă să simtă susținerea celor de acasă.

Astfel, cele două jumătăți ale trupei Andrei au postat câte un clip pe rețelele de socializare, acolo unde îi transmit Elenei Marin toată răbdarea din lume și speră ca aceasta să câștige competiția din Republica Dominicană.

Citeste si: Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni de la Survivor România: "Este ca un frate pentru mine". Cum arată concurentul după ce a revenit în țară

andreea antonescu sustinere elena marin
Andreea Antonescu o susține pe Elena Marin la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Andreea Bălan este prietenă cu Elena Marin de foarte mulți ani și speră ca Faimoasa să mai reziste încă puțin în joc pentru a demonstra că este o adevărată luptătoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Dragilor, eu îmi doresc foarte mult ca buna mea prietenă Elena să câștige această competiție, a luptat foarte mult să ajungă în finală, așa că vă rog din suflet să o votați la 1230, după ce se dă start vot.

Haideți să fim alături de ea, merită să câștige, a muncit foarte mult", a spus Andreea Bălan.

Citeste si: Drama prin care trece Sebastian Chitoșcă și despre care nu a vrut să vorbească la Survivor România. Cum arată Faimosul la două săptămâni de la eliminare

Și Andreea Antonescu a simțit nevoia să-i transmită un mesaj emoționant fostei sale colege de la Survivor România. 

andreea balan mesaj elena marin
Andreea Bălan i-a transmis un mesaj de încurajare Elenei Marin la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Balan]

„Dragii mei, experiența Survivor se apropie de final. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că am ținut încă din prima secundă cu Elena. Pentru ca Elena să se întoarcă acasă cu trofeul are nevoie de susținerea noastră, atât a mea, cât și a voastră. Tot ce avem de făcut este să votăm Elena! Hai Elena! Suntem cu tine până la capăt, pentru că binele întotdeauna învinge!", a fost mesajul transmis de Andreea Antonescu.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Andrea Antonescu a intrat de la început în competiția din Republica Dominicană cu gândul că are în Elena Marin o prietenă pe care se poate baza mereu.

„(…)Elena până a ajuns să-mi fie prietenă, m-a convins cu foarte multe lucruri. Aici nu mă refer doar la repetițiile pe care noi le-am avut cu trupa Andre, ea fiind dansatoarea noastră…au fost anumite episoade în viața noastră în care practic s-a cam întâmplat în același fel…și atunci eram confidente și ne dădeam sfaturi una alteia, mă refer în viața reală și atunci da, mi-e mult mai la îndemână s-o cred pe Elena pentru că a fost lângă mine în momente în care eu am avut nevoie.

La rândul meu, când mi-a cerut un ajutor sau un sfat, am fost acolo. Indiferent de orice, eu merg pe mâna Elenei", a spus Andreea Antonescu.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies