Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje de susținere pentru Elena Marin la Survivor România: „Merită să câștige”

elena marin sustinere
Elena Marin a rămas pe ultima sută de metri la Survivor România

Cu puțin timp înainte de marea finală, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dorit să-i transmită un mesaj de susținere Elenei Marin.

Elena Marin se află pe ultima sută de metri la Survivor România 2021 și este mai determinată ca niciodată să câștige marele premiu pus în joc. Pentru ca munca să-i fie susținută și apreciată, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au gândit să-i transmită un mesaj de încurajare.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje de susținere pentru Elena Marin la Survivor România

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au vrut să lase ca acest eveniment, finala Survivor România să treacă pe lângă Elena Marin fără ca Faimoasă să simtă susținerea celor de acasă.

Astfel, cele două jumătăți ale trupei Andrei au postat câte un clip pe rețelele de socializare, acolo unde îi transmit Elenei Marin toată răbdarea din lume și speră ca aceasta să câștige competiția din Republica Dominicană.

Citeste si: Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni de la Survivor România: "Este ca un frate pentru mine". Cum arată concurentul după ce a revenit în țară

andreea antonescu sustinere elena marin
Andreea Antonescu o susține pe Elena Marin la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Andreea Bălan este prietenă cu Elena Marin de foarte mulți ani și speră ca Faimoasa să mai reziste încă puțin în joc pentru a demonstra că este o adevărată luptătoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Dragilor, eu îmi doresc foarte mult ca buna mea prietenă Elena să câștige această competiție, a luptat foarte mult să ajungă în finală, așa că vă rog din suflet să o votați la 1230, după ce se dă start vot.

Haideți să fim alături de ea, merită să câștige, a muncit foarte mult", a spus Andreea Bălan.

Citeste si: Drama prin care trece Sebastian Chitoșcă și despre care nu a vrut să vorbească la Survivor România. Cum arată Faimosul la două săptămâni de la eliminare

Și Andreea Antonescu a simțit nevoia să-i transmită un mesaj emoționant fostei sale colege de la Survivor România. 

andreea balan mesaj elena marin
Andreea Bălan i-a transmis un mesaj de încurajare Elenei Marin la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Balan]

„Dragii mei, experiența Survivor se apropie de final. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că am ținut încă din prima secundă cu Elena. Pentru ca Elena să se întoarcă acasă cu trofeul are nevoie de susținerea noastră, atât a mea, cât și a voastră. Tot ce avem de făcut este să votăm Elena! Hai Elena! Suntem cu tine până la capăt, pentru că binele întotdeauna învinge!", a fost mesajul transmis de Andreea Antonescu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Andrea Antonescu a intrat de la început în competiția din Republica Dominicană cu gândul că are în Elena Marin o prietenă pe care se poate baza mereu.

„(…)Elena până a ajuns să-mi fie prietenă, m-a convins cu foarte multe lucruri. Aici nu mă refer doar la repetițiile pe care noi le-am avut cu trupa Andre, ea fiind dansatoarea noastră…au fost anumite episoade în viața noastră în care practic s-a cam întâmplat în același fel…și atunci eram confidente și ne dădeam sfaturi una alteia, mă refer în viața reală și atunci da, mi-e mult mai la îndemână s-o cred pe Elena pentru că a fost lângă mine în momente în care eu am avut nevoie.

La rândul meu, când mi-a cerut un ajutor sau un sfat, am fost acolo. Indiferent de orice, eu merg pe mâna Elenei", a spus Andreea Antonescu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Albert Oprea, probleme de sănătate după Survivor România. Ce părere are Războinicul despre foștii colegi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies