Drama prin care trece Sebastian Chitoșcă și despre care nu a vrut să vorbească la Survivor România. Cum arată Faimosul la două săptămâni de la eliminare

sebastian chitosca declaratii
Sebastian Chitoșcă nu a dorit să vorbească despre drama prin care a trecut

Sebastian Chitoșcă a trecut printr-o dramă, însă nu a dorit să facă acest lucru public la Survivor România. Ce a pățit fratele Faimosului?

Puțină lume a știut despre drama lui Sebastian Chitoșcă, Faimosul de la Survivor România care a dat tot ce a putut mai mult pentru a fi cât mai aproape de marele final. Concurentul nu a vrut să fie transformat într-un caz social și s-a bazat doar pe forța și determinarea proprie. 

Drama prin care trece Sebastian Chitoșcă și despre care nu a vrut să vorbească la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a renunțat la cariera de fotbalist pentru a-i fi alături fratelui său atunci când acesta a avut cea mai mare nevoie de el.

Fratele Faimosului a fost implicat într-un accident rutier din care urma să nu mai scape cu viață. Chiar dacă a vorbit extrem de rar despre această etapă din viața lui, Sebastian Chitoșcă a mers la Survivor România cu gândul la cel mai important om din viața lui.

Citeste si: Ce spune Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin: "Este un om rău la suflet". Cum arată Faimosul după ce a părăsit Republica Dominicană

sebastian chitosca familie
Sebastian Chitoșcă și-a revăzut familia după competiția Survivor România[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Știam că în România aș putea să păcălesc cu chestia asta. M-am gândit foarte mult la fratele meu.

Nu am vrut ca lumea să creadă că asta e o strategie. Nu am vrut ca lumea să empatizeze cu mine din milă.

Sincer, puteam. Eram conștient că dacă fac chestia asta lumea va empatiza cu mine. Nu am păcălit niciodată. Decizia a fost una bună per total pentru că am ajuns destul de departe”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Albert Oprea, nedumerit după eliminarea de la Survivor România. Ce le-a transmis Războinicul fanilor?

Fratele lui Sebastian Chitoșcă a stat în comă și a trebuit să fie supus mai multor operații pentru a-și reveni. Băiatul nu este nici la momentul actual într-o recuperare completă, însă Faimosul este alături de el orice s-ar întâmpla.

sebastian chitosca frate
Sebastian Chitoșcă are o legătură specială cu fratele său[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Pentru a-și ajutat fratele, Sebastian Chitoșcă a plecat la muncă în Germania și a renunțat la fotbal, astfel a putut să strângă suficienți bani pentru operațiile costisitoare care au urmat.

Sebastian Chitoșcă a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România și va încerca mereu să demonstreze că este un adevărat luptător.

Soția lui Sebastian Chitoșcă a pierdut sarcina

De asemenea, Faimosul a mai trecut printr-o mare încercare. Fostul fotbalist de la FCSB și Alexandra s-au cununat civil, după ce au îndurat multe lucruri. Tânăra a rămas însărcinată, însă din nefericire a pierdut sarcina.

Durerea pierderii sarcinii i-a apropiat și mai mult, iar Sebastian și Alexandra s-au căsătorit civil. Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Cum va arată nunta lui Theo Rose și Anghel Damian: ”Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Primele imagini din semifinalele Survivor România 2021. Concurenții se află tot mai aproape de marele premiu pus în joc

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies