Drama prin care trece Sebastian Chitoșcă și despre care nu a vrut să vorbească la Survivor România. Cum arată Faimosul la două săptămâni de la eliminare

sebastian chitosca declaratii
Sebastian Chitoșcă nu a dorit să vorbească despre drama prin care a trecut

Sebastian Chitoșcă a trecut printr-o dramă, însă nu a dorit să facă acest lucru public la Survivor România. Ce a pățit fratele Faimosului?

Puțină lume a știut despre drama lui Sebastian Chitoșcă, Faimosul de la Survivor România care a dat tot ce a putut mai mult pentru a fi cât mai aproape de marele final. Concurentul nu a vrut să fie transformat într-un caz social și s-a bazat doar pe forța și determinarea proprie. 

Drama prin care trece Sebastian Chitoșcă și despre care nu a vrut să vorbească la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a renunțat la cariera de fotbalist pentru a-i fi alături fratelui său atunci când acesta a avut cea mai mare nevoie de el.

Fratele Faimosului a fost implicat într-un accident rutier din care urma să nu mai scape cu viață. Chiar dacă a vorbit extrem de rar despre această etapă din viața lui, Sebastian Chitoșcă a mers la Survivor România cu gândul la cel mai important om din viața lui.

Citeste si: Ce spune Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin: "Este un om rău la suflet". Cum arată Faimosul după ce a părăsit Republica Dominicană

sebastian chitosca familie
Sebastian Chitoșcă și-a revăzut familia după competiția Survivor România[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Știam că în România aș putea să păcălesc cu chestia asta. M-am gândit foarte mult la fratele meu.

Nu am vrut ca lumea să creadă că asta e o strategie. Nu am vrut ca lumea să empatizeze cu mine din milă.

Sincer, puteam. Eram conștient că dacă fac chestia asta lumea va empatiza cu mine. Nu am păcălit niciodată. Decizia a fost una bună per total pentru că am ajuns destul de departe”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Albert Oprea, nedumerit după eliminarea de la Survivor România. Ce le-a transmis Războinicul fanilor?

Fratele lui Sebastian Chitoșcă a stat în comă și a trebuit să fie supus mai multor operații pentru a-și reveni. Băiatul nu este nici la momentul actual într-o recuperare completă, însă Faimosul este alături de el orice s-ar întâmpla.

sebastian chitosca frate
Sebastian Chitoșcă are o legătură specială cu fratele său[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Pentru a-și ajutat fratele, Sebastian Chitoșcă a plecat la muncă în Germania și a renunțat la fotbal, astfel a putut să strângă suficienți bani pentru operațiile costisitoare care au urmat.

Sebastian Chitoșcă a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România și va încerca mereu să demonstreze că este un adevărat luptător.

Soția lui Sebastian Chitoșcă a pierdut sarcina

De asemenea, Faimosul a mai trecut printr-o mare încercare. Fostul fotbalist de la FCSB și Alexandra s-au cununat civil, după ce au îndurat multe lucruri. Tânăra a rămas însărcinată, însă din nefericire a pierdut sarcina.

Durerea pierderii sarcinii i-a apropiat și mai mult, iar Sebastian și Alexandra s-au căsătorit civil. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Primele imagini din semifinalele Survivor România 2021. Concurenții se află tot mai aproape de marele premiu pus în joc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies