Albert Oprea, nedumerit după eliminarea de la Survivor România. Ce le-a transmis Războinicul fanilor?

albert oprea eliminare
Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România 2021, însă mărturisește că i-ar fi plăcut să plece acum câteva luni.

Albert Oprea a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că este eliminat de la Survivor România și imediat după aflarea verdictului, Războinicul a oferit câteva declarații.

Albert Oprea, nedumerit după eliminarea de la Survivor România

Albert Oprea a fost salvat de către public de mai bine de 10 ori, însă în cea mai mare confruntare nu a mai avut parte de aceleași susțineri.

Războinicul spune că se gândește neîncetat la colegii lui din Republica Dominicană și nu și-a revenit după nominalizarea făcută.

Citeste si: Ce le spune Albert Oprea colegilor după ce află că părăsește Survivor România?! Cum arată Războinicul după eliminare

albert oprea eliminare
Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tânărul a reușit să vorbească cu familia lui și a răspuns la mesajele pe care le-a primit de-a lungul timpului din partea fanilor, cei care l-au ajutat de atâtea ori atunci când a avut nevoie.

„Am apucat să vorbec cu prietenii mei, cu tatăl meu. Sunt împăcat cu ideea. Am stat mult pe telefon. Aștept să vedem cine câștigă”, a mărturisit Albert Oprea.

Citeste si: Ce se va întâmpla în Marea Finală Survivor România?! Cine a fost eliminat de la Survivor România în data de 4 iulie 2021

Întrebat cine crede că va câștiga Survivor România, Albert Oprea nu a reușit să dea totuși un verdict și este încă în stare de șoc după eliminare.

„Să câștige cine merită cu adevărat. Nu aș putea să spun cine merită cu adevărat. Nu știu dacă meritam să stau mai mult, dar știu cât de mult îmi doream. Durerea și mai mare este că am fost atât de aproape.

Dacă eram eliminat în martie, poate că durerea nu era atât de mare”, a spus Albert Oprea.

albert oprea
Albert Oprea spune că și-ar fi dorit să iasă de la Survivor România acum câteva luni[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România în gala de duminică, 4 iunie. Războinicul a fost pus în aceeași categorie cu Marius Crăciun și Elena Marin, însă cei doi concurenți se află încă în competiție pentru a câștiga marele premiu pus în joc.

Concurent a avut doar cuvinte frumoase de spus despre colegii lui, însă nu a reușit nici până acum să se trezească din visul pe care l-a trăit.

 Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Betty Salam vorbește despre cea mai mare temere cu privire la fiul său: „Îmi e teamă ca fiul meu să nu-mi reproșeze că nu stau cu el.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies