Albert Oprea, nedumerit după eliminarea de la Survivor România. Ce le-a transmis Războinicul fanilor?


Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România 2021, însă mărturisește că i-ar fi plăcut să plece acum câteva luni.


In articol:

Albert Oprea a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că este eliminat de la Survivor România și imediat după aflarea verdictului, Războinicul a oferit câteva declarații.

Albert Oprea, nedumerit după eliminarea de la Survivor România

Albert Oprea a fost salvat de către public de mai bine de 10 ori, însă în cea mai mare confruntare nu a mai avut parte de aceleași susțineri.

Războinicul spune că se gândește neîncetat la colegii lui din Republica Dominicană și nu și-a revenit după nominalizarea făcută.

Citeste si: Ce le spune Albert Oprea colegilor după ce află că părăsește Survivor România?! Cum arată Războinicul după eliminare

albert oprea eliminare
Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Tânărul a reușit să vorbească cu familia lui și a răspuns la mesajele pe care le-a primit de-a lungul timpului din partea fanilor, cei care l-au ajutat de atâtea ori atunci când a avut nevoie.

„Am apucat să vorbec cu prietenii mei, cu tatăl meu. Sunt împăcat cu ideea. Am stat mult pe telefon. Aștept să vedem cine câștigă”, a mărturisit Albert Oprea.

Citeste si: Ce se va întâmpla în Marea Finală Survivor România?! Cine a fost eliminat de la Survivor România în data de 4 iulie 2021

Întrebat cine crede că va câștiga Survivor România, Albert Oprea nu a reușit să dea totuși un verdict și este încă în stare de șoc după eliminare.

„Să câștige cine merită cu adevărat. Nu aș putea să spun cine merită cu adevărat. Nu știu dacă meritam să stau mai mult, dar știu cât de mult îmi doream. Durerea și mai mare este că am fost atât de aproape. Dacă eram eliminat în martie, poate că durerea nu era atât de mare”, a spus Albert Oprea.

albert oprea
Albert Oprea spune că și-ar fi dorit să iasă de la Survivor România acum câteva luni[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România în gala de duminică, 4 iunie.

Războinicul a fost pus în aceeași categorie cu Marius Crăciun și Elena Marin, însă cei doi concurenți se află încă în competiție pentru a câștiga marele premiu pus în joc.

Concurent a avut doar cuvinte frumoase de spus despre colegii lui, însă nu a reușit nici până acum să se trezească din visul pe care l-a trăit.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri