Maria Chițu, atacată în miezul nopții la Survivor România. Cum arată Războinica pe ultima sută de metri în competiția din Republica Dominicană

maria chitu atacata la survivor romania
Maria Chițu vorbește despre panica pe care a simțit-o în miezul nopții la Survivor România

Maria Chițu a trecut prin momente de panică la Survivor România. Războinica a fost atacată de un crab în timp ce dormea.

Maria Chițu a trecut prin momente de panică la Survivor România, având în vedere că a fost atacată de un crab în timp ce dormea. Războinica spune că a fost avertizată de Elena Marin.

Maria Chițu, atacată în miezul nopții la Survivor România

Chiar dacă Maria Chițu s-a trezit la timp ca să se salveze de crabul atacator, Războinica s-a speriat îngrozitor și a dorit să doarmă alături de băieți.

„A fost una dintre cele mai grele nopți la Survivor. Elena mi-a spus acum câteva zile că se trezește deseori în timp ce dormim și vede că lângă noi umblă crabi și insecte. Am zis că exgerează pentru că e mai fricoasă. Crabul s-a suit în capul meu și probabil stătea acolo de ceva timp.

Citeste si: Elena Marin s-a accidentat pe ultima sută de metri la Survivor România. Cum arăta Faimoasa când a intrat în competiția din Republica Dominicană

maria chitu atacata
Maria Chițu a fost atacată de un crab la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Mi-a luat ceva timp până am realizat că se întâmplă asta. Reacția mea a fost să îi dau o palmă. S-a nimerit ca Andrei să se trezească și am avut noroc că s-a și uitat la mine. M-a văzut și și-a dat seama că ceva este neînregulă și m-am mutat la băieți în baracă”, a declarat Maria Chițu.

Citeste si: Ce spune Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin: "Este un om rău la suflet". Cum arată Faimosul după ce a părăsit Republica Dominicană

Maria Chițu a fost salvată la timp de Războinicul Andrei și pentru acest lucru concurenta îi va fi veșnic recunoscătoare. Cu toate acestea, nu poate trece prea curând peste panica ce a pus stăpânire pe trupul ei.

maria chitu despre atac
Maria Chițu s-a mutat în baraca băieților[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am stat și m-am gândit ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu mă ajuta Andrei. Probabil aș fi stat în aceeași poziție, uitându-mă afară, încercând să nu adorm pentru că îmi era foarte frică. Probabil aș fi stat așa ore întregi până m-ar fi luat somnul, s-ar mai fi urcat 10 crabi pe mine și aș fi murit”, a mărturisit Maria Chițu.

Maria Chițu se află pe ultima sută de metri la Survivor România și este determinată să câștige marele premiu.

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Horoscop 20 iunie 2024. Află ce zodie a fost dezamăgită

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies