Ce spune Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin: "Este un om rău la suflet". Cum arată Faimosul după ce a părăsit Republica Dominicană


Sebastian Chitoșcă a revenit în țară după eliminarea de la Survivor și acum dă detalii despre Faimoasa Elena Marin.


In articol:

Au mai rămas doar cinci concurenți în competiția Survivor România din Republica Dominicană, iar finala este mai aproape ca niciodată. Fostul Faimos, Sebastian Chitoșcă, cel care a ieșit recent din joc, vorbește despre certurile pe care le-a avut de-a lungul vremii cu Elena Marin, dar și despre comportamentul real al acesteia.

Ce spune Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin?!

Sebastian Chitoșcă dă detalii despre Elena Marin, fapte ce au mai fost spuse și înainte despre Faimoasă, doar că nu au fost verificate.

Chiar dacă Faimosul nu și-a îndeplinit visul de a se lupta cu Zanni în Finală, acum concurentul poate fi alături de foștii lui colegi din Republica Dominicană.

Citeste si: Raluca Pastramă, prima imagine cu noul iubit după divorțul de Pepe!

sebastian chitosca declaratii
Sebastian Chitoșcă dă detalii despre cearta cu Elena Marin[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

„Eu m-am certat cu Elena în februarie, de atunci nu am mai avut discuții cu ea. Chiar îi plăcea de mine la un moment dat. Ultima noastră ceartă a fost când Raluca aducea mai multe puncte, iar ea stătea supărată pe bancă, Zanni parcă i-a zis.

A spus exact același lucru: „Tu minți, eu nu am făcut asta. oamenii de acasă văd”,  a mai adăugat fostul concurent de la Survivor.

Citeste si: Raluca Pastramă, prima imagine cu noul iubit după divorțul de Pepe!

sebastian chitosca declaratii
Sebastian Chitoșcă spune că Elena Marin minte[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Elena nu este un om rău la suflet, dar ar face orice pentru a câștiga această competiție. Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit. Nu a spus niciodată că a greșit. Elena acum este alt om, pentru că nu mai are nevoie de echipă”, a mărturisit Sebastian Chitoșcă.

Cum arată Faimosul după ce a părăsit Republica Dominicană

Sebastian Chitoșcă spune că i-a înțeles gestul lui Zanni de a-l nominaliza spre eliminare, însă acest lucru nu l-a făcut mai puțin trist, căci ar fi dorit să se lupte cu prietenul său la final de drum.

După ce a revenit în țară, Sebastian Chitoșcă a fost să-și refacă look-ul pe care l-a neglijat în Republica Dominicană. Faimosul a fost văzut cu părul dat într-o parte și cu vestimentații ieșite din comun.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANDREEA ANTONESCU. "Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam deloc."

La mulți ani, Diana Dumitrescu! Ce surpriză emoționantă a primit actrița de la fiul ei?

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Ce se ascunde în spatele prieteniei lui Zanni cu Elena Marin la Survivor România?! Ce spune iubitul Faimoasei despre evoluția acesteia în Republica Dominicană

Raluca Pastramă, prima imagine cu noul iubit după divorțul de Pepe!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
  Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Povara inocenţilor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri