Ce le spune Albert Oprea colegilor după ce află că părăsește Survivor România?! Cum arată Războinicul după eliminare

albert oprea declaratii eliminare

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România în data de 4 iulie 2021. Ce le-a transmis Războinicul colegilor?

Mai este foarte puțin până când concurenții de la Survivor România se vor afla în finala din Republica Dominicană. În data de 4 iulie, Albert Oprea a fost Războinicul care a părăsit competiția și le-a transmis colegilor un mesaj emoționant.

Ce le spune Albert Oprea colegilor după ce află că părăsește Survivor România?!

Drumul la Survivor România 2021 s-a oprit pentru Albert Oprea, însă Războinicul a luptat până în ultima clipă pentru a-și demonstra puterea.

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu.

Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut. Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța.

Citeste si: Daniel Pavel, anunţ important la Survivor România: "Urmează zile de foc..."

albert oprea eliminare
Albert Oprea vorbește cu colegii după eliminarea de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta.

Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei. Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine. 

Citeste si: Andrei și Aya de la Puterea Dragostei mai dau o șansă relației lor? Cei doi stau față în față în camera roșie

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești trigri din stânga și dreapta mea." a

precizat Albert.

albert oprea razboinici
Albert Oprea a fost votat de public pentru eliminare[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Albert Oprea a ținut să le transmis colegilor un mesaj emoționant, chiar înainte de a părăsi show-ul din Republica Dominicană.

"Eu vreau să fiu natural și cred că partea sportivă te-a adus până în punctul ăsta și te felicit. La fel ca și cu Marius, nu pot să spun că de la început nu ne-am înțeles, că ne-am înțeles destul de bine, pe parcurs au fost niște certuri, e normal, dar acum mi-am dat seama că am avut și cu tine multe lucruri în comun.

Repet, nu ai fost fals, nu ai încercat să epatezi, ai fost tu cine ai vrut, n-ai fost mincinos, o inimă de aur. El a fost întotdeauna cel care a împărțit mâncarea, provizii, un om cu o inimă mare. Și vreau să-i transmis toate cele bune și sper să fie în finală.", i-a spus Albert Oprea lui Andrei Dascălu.

 

Albert a stat secunde bune pentru a-și lua la revedere de la Zanni:

„Ești mare rău, ne auzim acasă. Ne auzim acasă.

Citește și: Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

„Ne auzim”, i-a transmis și Zanni.

„Ai grijă de tine, sănătate, și indiferent ce...”, i-a transmis și Elena, supărată că unul dintre veteranii competiției trebuie să plece acasă chiar înainte de marea finală.

„Mariusică, fii tare Ești mare, ești tare. Ai dovedit multe și i-ai dovedit pe mulți”, i-a spus Albert și lui Marius.

Pe Maria, Albert a preferat să o ia în brațe, fără să îi transmită un mesaj. Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Andrei:

„Te pup frate, nu uit, îi las mamei tale. Nu mai pot, știu. Știu că sunt leu, dar nu mai pot. Aș fi ipocrit să nu mai plâng acum, aș fi...Asta simt, mă doare, dar nu am ce să fac. Îmi pare rău că nu am apucat, voiam să te bat rău de tot. Facem un traseu în România. Ăsta am fost eu, Dumnezeu să fie cu toată lumea.Citește și:

Ce se va întâmpla în Marea Finală Survivor România?! Cine a fost eliminat de la Survivor România în data de 4 iulie 2021

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România – 4 iulie 2021. Află lucruri neştiute despre Marea Caraibilor

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies