Ce se ascunde în spatele prieteniei lui Zanni cu Elena Marin la Survivor România?! Ce spune iubitul Faimoasei despre evoluția acesteia în Republica Dominicană

zanni si elena marin scandal survivor romania
Zanni și Elena Marin au făcut pace la Survivor România

Înainte de eliminarea lui Albert Oprea de la Survivor România, Zanni a făcut un gest incredibil. A salvat-o pe Elena Marin și i-a oferit șansa relaxării în Republica Dominicană.

Momentul în care Zanni a ales-o pe Elena Marin pentru a se distra alături de el în Republica Dominicană a uimit pe toată lumea, însă iubitul Faimoasei este destul de sceptic.

Ce se ascunde în spatele prieteniei lui Zanni cu Elena Marin la Survivor România?!

După câștigarea jocului de recompensă, Zanni a avut dreptul să aleagă o fată și un băiat pentru a merge să se distreze și să se relaxeze împreună în Republica Dominicană.

Gestul Faimosului a uimit pe toată lumea, căci concurentul a ales-o pe nimeni alta decât Elena Marin, cea care a rămas la fel de surprinsă, dar care i-a mulțumit.

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România – 4 iulie 2021. Află lucruri neştiute despre Marea Caraibilor

elena marin si zanni impacare
Elena Marin i-a mulțumit lui Zanni la Survivor România[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată”, a mărturisit Elena Marin.

Logodnicul Elenei Marin privește cu scepticism gestul făcut de Zanni și spune că Faimosul a făcut apel la o simplă strategie și nu este, de fapt, un gest făcut din suflet.

Citeste si: Roxana Nemeș suferă de o boală gravă! Cum s-a descurcat Faimoasa la Survivor România?

”Legat de recompensă, m-am bucurat enorm pentru Elena, că a avut parte de puțină relaxare, însă nu pot fi naiv, așa cum am tot văzut oameni în jurul meu.

E evident că a fost o mișcare strategică din partea lui Zanni.

După 6 luni în care a vorbit de Elena numai de rău, ori de câte ori a avut ocazia, nu mai pot crede că i-a trecut antipatia atât de brusc”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin.

impacare zanni si elena marin
Zanni și Elena Marin au îngropat securea războiului[Sursa foto: Instagram Zanni]

De asemenea, Andrei, logodnicul Elenei Marin spune că Zanni nu are cum să fie drăguț față de Faimoasă, după ce în urmă cu doar o zi se afla în tensiuni cu aceasta.

”Să fim serioși, cu două zile înainte o desființa și o lua la mișto. Totuși, am privit partea plină, la fel ca și ea, și și anume că s-a distrat și s-a relaxat puțin.

Chiar dacă și ea s-a gândit că ar putea fi doar o strategie pentru public, a ales să îi fie recunoscătoare lui Zanni și să treacă peste ce a fost.

Oricum, nu vom avea prea mult de așteptat până la un nou atac asupra ei, deja m-am obișnuit”, a spus Andrei.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Albert, eliminat aseară de la „Survivor România”;  Daniel Pavel a facut anunțuri importante în Consiliu!

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies