Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, despre scandalul dintre Ștefan și Sebastian: "Acolo este o chestie și de orgoliu"


După scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, prezentatorul Daniel Pavel face lumină în ceea ce privește conflictul apărut.


In articol:

Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu au sărit la bătaie în Republica Dominicană din cauza unor neînțelegeri. Acum, Daniel Pavel spune care a fost motivul pentru care cei doi concurenți de la Survivor România nu și-au mai putut opri pornirile.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, despre scandalul dintre Ștefan și Sebastian

Daniel Pavel a făcut lumină în cazul scandalului dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă și spune că cei doi sunt firi extrem de orgolioase și nu reușesc să se stăpânească prea ușor atunci când sunt provocați.

"Se duce acul indicator către zona de avarie de multe ori, însă ei se liniștesc, ei sunt și niște personalități puternice și atunci e limpede că vor ajunge...

Citeste si: Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România și acum dă cărțile pe față: "Lumea m-a acuzat"

daniel pavel despre sebastian si stefan
Daniel Pavel spune că atât Sebastian cât și Ștefan sunt persoane extrem de orgolioase care nu cedează ușor[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

Însă, acolo, acolo este o chestie și de orgoliu profesional, pentru că amândoi sunt fotbaliști și sunt fotbaliști foarte buni. La Survivor, însă, nu este despre fotbal, nu este nici măcar despre sport și este acolo dorință, pentru că trebuie spusă acasă, de a intra pe traseu. De la asta a plecat, nicidecum băieții nu s-au dat înapoi să aducă ei punctul..Și-au spus lucruri, s-au spus lucruri ca pe stadioane, s-au ponderat, însă Ștefan a simțit nevoia să mai continue.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, probleme grave de sănătate din cauza experienței Survivor România: “Am meniscul rupt"

Ștefan s-a îndreptat către Zanni, Sebastian a simțit nevoia să protejeze", a mărturisit Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

De altfel, Daniel Pavel a vorbit și despre ritualul pe care îl are în fiecare zi  în Republica Dominicană, de când prezintă Survivor România 2021.

"Două lucruri fac- e o rugăcine de la muntele Athos, foarte simplă, o avem și noi în România: "Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluește-mă pe mine păcătosul" și bag 100 de flotări.

Deci, rugăciune, flotări și apoi discuțiile cu echipa de producție", a declarat Daniel Pavel.


Abonează-te pe

Citește și:

Mellina vorbește cu sinceritate despre ce s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Mariana a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei! Ce se întâmplă cu îndrăgita concurentă?

Jador și Roxana Ghiță se vor întâlni la un pahar de vin! Ce spune fostul concurent de la Survivor România despre Războinică?

Ștefan Ciuculescu și iubita lui s-au despărțit înainte de Survivor România: "Să fii acolo cuminte"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje, urări şi felicitări de Sânziene 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru data de 24 iunie 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri