Dani Oţil s-a reîntâlnit cu Mihaela Rădulescu! Dialog spumos între cei doi: "Să mă ţii la curent când te însori"


Dani Oţil s-a reîntâlnit cu fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu. Cei doi au avut un schimb fabulos de replici în direct.

"Noi 3 am fost vecini. Flavia a fost mereu susţinută de Mihaela atunci când noi ne căutam vecină", a spus Dani Oţil atunci când Mihaela a intrat în platou.

"Dar Răzvan unde pleacă?", a întrebat Mihaela Rădulescu, văzând că acesta se îndepărtează de cei doi foşti iubiţi.

"Ce mai faci, Dani?", l-a întrebat Mihaela Rădulescu pe fostul iubit, acesta replicând în acelaşi stil: "Ce mai faci, Mihaela?".

"Fac bine, Mihaela. Îmi lipsesc mesajele tale. Mesajele din partea Mihaelei de-a lungul acestei emisiuni au venit în valuri. Primele mesaje erau: <Un buchet de flori nu mi-ai luat şi tu, măgarule>. <Nu am zis niciodată măgarule>, a replicat prompt diva. După care <Să iei apă minerală>. După care <Tâmpita aia se uită insistent la tine. Să nu-i mai iei niciodată interviu, să-i ia Răzvan>", a mărturisit Dani Oţil.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu mai e matinală de când nu mai este cu Dani. "Nu mai sunt matinală, pentru că a crescut fii-meu. Conduce o maşină, că acolo au voie la 14 ani. Am scăpat de trezitul de dimineaţă, dar mi-e dor să mă trezesc de dimineaţă", a spus Mihaela Rădulescu. 

"Să mă ţii la curent ce mai faci, când te însori, că de-abia aştept", i-a mai zis diva de la Monaco lui Dani.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri