Dana Savuica: "Pentru prima data, Julie s-a imbracat in rochie de mireasa!"


Joi seara s-a desfasurat la Galeria de Arta Galateca, prima editie a conferintelor "Traieste Inteligent cu Dana Savuica" axate pe subiecte cum ar fi: fashion and beauty.

 

Toti cei prezenti au aflat secrete de stil, cum sa interpreteze corect dress-code-ul si care este atitudinea pe care o afisam in societate.
Alaturi de vedeta s-au mai aflat in calitate de speakeri si: Andreea Sandu, gazda Galeriei de Arta Galateca; Ioana Cioroianu, manager medical Farmec; Alexandra Caciuriac, Make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei.
Dana Savuica, cu o experienta profesionala dezvoltata, pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, a declarat: "Sunt deosebit de onorata de prezenta unui public atat de numeros la Conferinta Traieste Inteligent, si doresc sa multumesc, in primul rand, Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, pentru ca a acceptat aceasta invitatie.
Cred ca atitudinea eleganta tine si de obarsie, dar se poate invata pe parcursul vietii, daca ai exemple demne de urmat. Important este sa-ti doresti sa atingi o asemenea imagine! Am vrut sa ofer o lectie de stil si eleganta pentru o viata implinita, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent. Mi-am propus sa impartasim informatii care sa ne faca sa ne bucuram de viata si cred ca am si reusit."
Julie, fiica Danei Savuica a prezentat tinute create de Eli Laslean si Sonia Pena
Rochia de mireasa purtata de Julie, fiica Danei Savuica a fost creatia celebrului designer, Eli Laslean. Renumitul stilist Maria Andrei a oferit sfaturi de stil vestimentar, iar cei prezenti s-au bucurat de work-shop-ul de make-up Marionnaud si cel de coafura de la Stagio Style.
Prima editie a conferintelor Danei Savuica a fost dedicata celor care isi sarbatoreau onomastica pe 21 mai.
Cu aceasta ocazie Eli Laslean ne-a declarat: “Ma bucur ca am fost alaturi de Dana Savuica la acest eveniment deosebit. Moda pe care o fac de 20 de ani este o moda cu suflet, iar cel mai mare beneficiu este capitalul de imagine pe care l-am castigat si cele cateva mii de femei speciale care imi cumpara creatiile. Suntem o familie mare, familia ELLIS, formata din femei deosebite, femei de succes care stiu sa fie frumoase si sa aprecieze valoarea si bunul gust."

Toti cei prezenti au aflat secrete de stil, cum sa interpreteze corect dress-code-ul si care este atitudinea pe care o afisam in societate.

Alaturi de vedeta s-au mai aflat in calitate de speakeri si: Andreea Sandu, gazda Galeriei de Arta Galateca; Ioana Cioroianu, manager medical Farmec; Alexandra Caciuriac, Make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei.Dana Savuica, cu o experienta profesionala dezvoltata, pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, a declarat: "Sunt deosebit de onorata de prezenta unui public atat de numeros la Conferinta Traieste Inteligent, si doresc sa multumesc, in primul rand, Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, pentru ca a acceptat aceasta invitatie.Cred ca atitudinea eleganta tine si de obarsie, dar se poate invata pe parcursul vietii, daca ai exemple demne de urmat. Important este sa-ti doresti sa atingi o asemenea imagine! Am vrut sa ofer o lectie de stil si eleganta pentru o viata implinita, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent. Mi-am propus sa impartasim informatii care sa ne faca sa ne bucuram de viata si cred ca am si reusit."Julie, fiica Danei Savuica a prezentat tinute create de Eli Laslean si Sonia Pena

Rochia de mireasa purtata de Julie, fiica Danei Savuica a fost creatia celebrului designer, Eli Laslean. Renumitul stilist Maria Andrei a oferit sfaturi de stil vestimentar, iar cei prezenti s-au bucurat de work-shop-ul de make-up Marionnaud si cel de coafura de la Stagio Style.Prima editie a conferintelor Danei Savuica a fost dedicata celor care isi sarbatoreau onomastica pe 21 mai.Cu aceasta ocazie Eli Laslean ne-a declarat: “Ma bucur ca am fost alaturi de Dana Savuica la acest eveniment deosebit. Moda pe care o fac de 20 de ani este o moda cu suflet, iar cel mai mare beneficiu este capitalul de imagine pe care l-am castigat si cele cateva mii de femei speciale care imi cumpara creatiile. Suntem o familie mare, familia ELLIS, formata din femei deosebite, femei de succes care stiu sa fie frumoase si sa aprecieze valoarea si bunul gust."


Citește și:

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Cum îți faci unghiile cu ojă semi-permanentă acasă. Vei avea o manichiură de invidiat

Horoscopul lunii Noiembrie: află care sunt zodiile care își vor găsi jumătatea în acestă lună!

Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Gabriela Cristea și soțul său, în doliu: „Joi era pe picioare, azi...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri