Dan Negru, mesaj emoționant pentru fiul Mădălinei Manole! Ce a transmis prezentatorul: „De la mama ta încoace...”


Prezentatorul TV i-a transmis un mesaj neașteptat lui Petru Jr, fiul Mădălinei Manole, la împlinirea vârstei de 13 ani.


In articol:

Petru Jr, fiul Mădălinei Manole, a împlinit de curând frumoasa vârstă de 13 ani. Băiatul a fost crescut de tată și de bunicii paterni de când a încetat din viața mama lui. Ziua lui de naștere a fost sărbătorită de la distanță și de unchiul său, Marian Manole, care nu l-a mai văzut de când abia venise pe lume. Pe lângă acesta, a mai fost o persoană publică ce s-a gândit la aniversarea lui și care i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant.

Citeste si: Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Dan Negru, mesaj emoționant pentru fiul Mădălinei Manole

Dan Negru și Mădălina Manole au avut apariții spectaculoase de-a lungul timpului, căci nu de puține ori au încântat privirile spectatorilor cu prezența lor în emisiuni.

Prezentatorul TV are doar cuvinte de laudă la adresa regretatei artiste, care a lăsat un gol imens în sufletele tuturor. Cu emoție, acesta i-a transmis lui Petru Jr, fiul celei care a fost cândva vocea de aur a României, că mama lui a schimbat la propriu mentalitatea despre viață și despre ceea ce este cu adevărat frumos.

Pentru că băiatul a împlinit vârsta de 13 ani, Dan Negru l-a îndemnat să se bucure din plin de tot ceea ce a lăsat mama lui în urmă și să trăiască fiecare clipă din viața sa.

Citeste si: Averea impresionantă pe care Shakira și Gerard Pique trebuie să o împartă după 12 ani de relație. Despre ce sumă este vorba

Dan Negru, mesaj emoționant pentru fiul Mădălinei Manole!

Dan Negru, mesaj emoționant pentru fiul Mădălinei Manole!

[Sursa foto: Facebook]

„Mama ta a schimbat o mentalitate”

„Draga Petru, citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul. Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e "trecută de prima tinerețe". Așa erau vremurile, Petru. În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam! Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.

De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărstă. Să-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina... Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul”, a scris Dan Negru în online, în dreptul unei imagini în care apare alături de Mădălina Manole.


Abonează-te pe

Citește și:

Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea! Ce mesaj dur a transmis Anamaria Prodan: „Își târăște copilul în așa ceva”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastramă! „Voi da o inimă nouă...”

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri