Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastramă! „Voi da o inimă nouă...”

Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastrama

Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastrama

Florin Pastramă a primit acuzații dure din partea frumoasei brunete. Care a fost mesajul dedicat încă soțului ei?

Brigitte a anunțat, în urmă cu ceva timp, că va divorța de Florin Pastramă, la putin timp după ce a spus că este foarte violent cu ea. Afaceristul nu a reacționat atunci, însă de data aceasta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care face, cel mai probabil, referire la fosta parteneră de viață.

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele declarații despre divorț: „Nu mai are ce să caute în viața mea”

Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastrama
Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastrama[Sursa foto: Instagram]

Florin Pastramă, mesaj pentru soția lui

În timp ce frumoasa brunetă oferea tot felul de informații despre relația ei, Florin Pastramă a stat retras, însă acum a simțit nevoia să își spună punctul de vedere. Afaceristul a publicat pe rețelele de socializare un verset din Biblie care duce cu gândul la ceea ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Brigitte.

„Vă voi da o inimă nouă și vă voi pune în voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne”, a postat Florin Pastramă pe rețelele de socializare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă divorțează: „M-am săturat”

Ce a spus Brigitte imediat după despărțire

La scurt timp după ce a declarat că s-a despărțit oficial de afacerist, bruneta a oferit și câteva detalii din care se înțelege foarte clar că nu mai există cale de întoarcere în relația lor. Brighitte a publicat un verset din Biblie, iar mesajul pare că este dedicat încă soțului ei.

„Du-te la furnică leneșule! Uită-te cu băgare de seamă la căile ei și înțelepțește-te”(...) Sărăcia vine peste tine ca un hoț, și lipsa, ca un om înarmat.”, este o parte din mesajul postat de Brigitte, pe InstaStory.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

De asemenea, bruneta a mai lăsat un mesaj, ce poate fi cu ușurință, unul subtil pentru Florin Pastramă.

Când vine mândria, vine și rușinea, dar înțelepciunea vine cu cei smeriți. Neprihănirea oamenilor cinstiți, îi cârmuiește fără teamă, dar vicleniile celor stricați le aduc pieirea. În ziua mâniei, bogăția nu slujește la nimic, dar neprihănirea, slujește de moarte” a publicat Brighitte pe același cont de socializare, citând câteva pilde din Biblie.

brigitte pastrama si florin

Ce a declarat Brighitte Pastramă despre divorţ

 În cadrul emisiunii Teo Show, Brighitte Pastramă a declarat: “99%... divorţul se va desfăşura la notar, pentru că nu avem ceva de împărţit, deoarece el în relaţie a venit doar cu persoana lui. Cu toate problemele pe care le-a dus în spate, cu un trecut tumultuos... Eu am încercat să îl susţin din toate punctele de vedere.

Mi-a afectat foarte mult starea şi imaginea. Dacă problemele nu se vor rezolva pe cale amiabilă, bineînțeles, nu numai că voi face public tot ce s-a întâmplat, dar voi face demersurile către organele abilitate.  (…) Eu voi face mai multe operaţii, în următorul timp. Sănătatea mea nu este ok. Şi am decis pentru mine şi pentru sănătatea mea mintală, că este mai bine să fug din această relaţie, să plec…” a declarat Brighitte Pastramă, în cadrul emisiunii postului Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Elena Merișoreanu, despre infidelitatea soțului ei: „Dacă vă înșală o dată ...”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Noi dezvăluiri în despărțirea momentului! Brighitte Pastramă: “Florin este un om foarte violent! Eu voi face mai multe operaţii, în următorul timp”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies