„Dacă sunt găsiți.” Cum își poate recupera Jador banii care i-au fost furați


Jador depășește momente foarte grele, deoarece i-au fost furați banii, iar în momentul actual nu știe ce să facă. Adrian Cuculis a oferit câteva sfaturi pentru persoanele care se află în situații asemănătoare.


In articol:

Jador trece prin momente grele, deoarece o persoană pe care nu o cunoaște, i-a accesat datele cardului bancar și i-a furat toți banii pe care cântărețul avea în cont. Artistului nu îi vine să creadă că a pățit acest lucru, mai ales că banca la care este deschis contul părea fi destul de sigură.

Citește și: „Am avut mulți ani ghinioniști.” Ella Tina a îndeplinit ultima promisiune pe care i-a făcut-o mamei sale

Cum își poate recupera Jador banii care i-au fost furați

Artistul a spus pe rețelele de socializare că i-a fost furată o sumă destul de mare, pe care a acumulat-o într-un an de zile.

Persoana respectivă a făcut cumpărături, iar el nu mai are niciun ban pe card.

„Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar.

Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”, a mărturisit Jador pe conturile de socializare.

Citește și: ,,Ne-am căsătorit în secret.” Ce au anunțat Simina Loica și Alexandru Bobicioiu

Cum își poate recupera Jador banii care i-au fost furați

Cum își poate recupera Jador banii care i-au fost furați

[Sursa foto: Instagram]

Cum își poate recupera banii Jador

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre acest subiect și consideră că toate băncile ar trebui să aibă anumite sisteme de siguranță.

„De foarte multe ori băncile, și mă refer la băncile serioase care se respectă, au implementate proceduri de restituire de îndată a sumelor de bani. În momentul în care ți-a fost clonat cardul, pur și simplu ai făcut plată la comerciant, ai fost plecat în străinătate și ai făcut o plată, de regulă actele copiatoare de date de pe card nu ai cum să le identifici și atunci nu ești tu de vină, iar banca în mod normal ar trebui să îți restituie acei bani”, a spus Adrian Cuculis în cadrul unei emisiuni TV.

Dacă există oameni care trec printr-o situație asemănătoare, ei trebuie să depună o sesizare penală, urmând ca apoi să fie efectuată o urmărire penală, pentru a identifica persoana care a furat banii respectivi, iar în cele din urmă să fie restituiți banii.

„Pentru a primi banii respectivi, banca ne obligă să depunem o sesizare penală în așa fel încât să se asigure că, ulterior, va exista și o urmărire penală și cei care ar putea să fie vinovați, dacă sunt găsiți, să aibă de unde să își recupereze banii la un anumit moment, dar de regulă cam rămâne în sarcina băncii situația aceasta ”, a mai completat avocatul.

Cum își poate recupera Jador banii care i-au fost furați

Cum își poate recupera Jador banii care i-au fost furați

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Să nu-ți pese de ce cred alții.” Cum a reacționat Ella, după ce internauții au acuzat-o că nu ține doliu


Abonează-te pe

Citește și:

„Am acumulat-o într-un an de zile.” Jador a rămas fără o sumă uriașă, după ce a fost furat

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Este a mea.” Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou. Cum și-a petrecut Revelionul în noua casă

,,Ne-am căsătorit în secret.” Ce au anunțat Simina Loica și Alexandru Bobicioiu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri