“Dă energie și elasticitate feței.” Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin

“Dă energie și elasticitate feței.” Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin
Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin

Irina Loghin, cunoscută și drept "regina muzicii populare", este un adevărat etalon de eleganță, iar la respectabila vârstă de 81 de ani arată absolut incredibil.

Cântăreața de muzică populară are un stil de viață foarte sănătos, fiind fără prea multe influențe moderne, și o alimentație ce urmează sfaturile din moși-strămoși.  Deși artista se confruntă cu probleme de sănătate, iar anul trecut a fost la un pas de accident vascular cerebral, Irina Loghin arată absolut impecabil și reușește întotdeauna să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Odată cu trecerea timpului, Irina Loghin a pus întotdeauna valoare pe aspectul fizic și, chiar dacă are în prezent multe nopți nedormite acumulate în cei peste 40 de ani de carieră, a avut mereu grijă să aibă o

alimentație cât mai sănătoasă și echilibrată.

Citeste si: Care este ritualul de înfrumusețare al Mariei Dragomiroiu. Ce secrete are artista

Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este IRINA LOGHIN. "Şi astăzi, dacă îmi dai o sapă în mînă şi mă trimiţi pe un rînd să sap, nu se ţine nimeni de mine"

Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin

Irina Loghin are aceeași dietă de ani de zile, ce implică legume proaspete, mult pește, dar și cartof, de orice tip, precum mărturisea solista în urmă cu ceva timp. Totodată, Irina Loghin mai are un truc pentru longevitatea și tonusul ei, un fel de elixir al tinereții pe care obișnuiește să-l prepare chiar la ea acasă, pentru întreaga familie. Este vorba de o licoare preferată și consumată de mulți români, la care se pune și un ingredient secret. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Mustul cu hrean, rețeta pe care o prepar eu, are un gust extraordinar și se face așa: peste mustul obținut din struguri, căpșunică se numește soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame, la o damigeană de 25 de litri.

În total am făcut 75 de litri pentru familie. Am pentru toată iarna. Ce să mai vrei mai mult iarna, pe viscol, decât să bei un vin ca acesta?"
, a declarat Irina Loghin, conform Click.ro.

Citeste si: Irina Loghin trăiește o adevărată dramă, chiar de Paște. Companionul ei s-a stins din viață, „L-a iubit atât de mult...”

Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Amestecul cu care Irina Loghin a scăpat de gușă. Trucul genial oferit de doamna muzicii populare!

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Mai mult e decât atât, Irina Loghin are o singură regulă atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului său, pe care o respectă cu sfințenie. Interpreta de muzică populară a găsit o modalitate de a avea grijă de pielea sa cu ingrediente simple, pe care oricine le poate achiziționa. 
"Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea luam din acela de floarea soarelui.

Eu îl amestec cu lapte  demachiant și îmi întind amestecul pe față, apoi mă curăț cu un prosopel ud. Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe față. Nu este deloc sănătos. Este cea mai mare greșeală care se poate face pentru ten. De asemenea, după demachiere, este bine să îți faci un masaj al feței, care dă energie și elasticitate feței, dar și mușchilor feței", a declarat Irina Loghin, conform sursei citate.

Citeste si: Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este MARIA CIOBANU. "Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana Sărăroiu..."



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Maria Cârneci. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este IRINA LOGHIN. "Şi astăzi, dacă îmi dai o sapă în mînă şi mă trimiţi pe un rînd să sap, nu se ţine nimeni de mine"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies