Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu. „Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva"

andreea tonciu sot
Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu. „Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva"

Află tot ce nu știai despre soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu.

Daniel Niculescu (30 de ani) este un tânăr afacerist de succes. A locuit o bună perioadă de timp în orașul Bologna(Italia), loc în care a făcut o mare parte din studii.

Daniel a practicat boxul, performând chiar în acest domeniu, fiind totodată pasionat de fitness.

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu

Bărbatul a cunoscut-o pe Andreea Tonciu, cea care avea să devină soția și mama copiilor săi, în parcarea unui mall.

„Erau la un mall şi s-au văzut întâmplător. Au rămas împreună de atunci. Şi au trecut aproape trei luni", a spus un apropiat al cuplului, la acea vreme.

Din momentul în care s-au cunoscut, cei doi s-au îndrăgostit, au petrecut din ce în ce mai mult timp unul cu celălalt, iar în final s-au mutat împreună.

Despre Daniel Niculescu nu se ştiu prea multe lucruri, deoarece Andreea a preferat să țină relația departe de ochii presei.

Daniel Niculescu a fost bărbatul pentru care vedeta a renunțat atunci, la cariera în televiziune, găsindu-și echilibrul în brațele acestuia.

În luna noiembrie a aului 2015, Andreea a făcut public faptul că va deveni mămică, iar pe 12 februarie 2016, cei doi s-au căsătorit.

Cu puțin timp înainte de a ajunge la Starea Civilă a Sectorului 3, unde a avut loc căsătoria civilă, soacra mică declara că este extrem de emoționată și că abia își mai poate stăpâni lacrimile:

„Enorm de emoționată! Am luat trei pastile de azi dimineață, credeți-mă. Îmi vine să plâng tot timpul.”

Mama Andreei a mărturisit ulterior că are o relație de prietenie extraordinară cu fiica sa și că Daniel a fost pe placul ei de la prima vedere.

„Avem o relație fiică-mamă foarte ok, suntem cele mai bune prietene. De mică îmi spunea tot și când ieșea cu băieții îmi spunea tot ce făcea.

Andreea nu mi-a adus foarte mulți băieți la ușă, unii mi-au plăcut, alții nu.

Din șapte câți mi-a adus acasă, doi mi-au plăcut, în rest nu au fost ce trebuia. Acum mi-a adus un ginere foarte frumos, neașteptat, ea întotdeauna a fugit de băieții frumoși și acum i-a dat Dumnezeu un băiat superb.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Mă bucur că nu a schimba-o televiziunea și că este un om normal. Sinceră să fiu nu aș schimba nimic la ea, dar mă deranjează tonul ei. Nu ai ce-i face, seamănă cu tatăl ei, e produsul nostru”, a adaugat ea.

Cine este daniel niculescu

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este NICOLETA NUCĂ. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au o fiică pe nume Rebecca

Andreea Tonciu a născut o fetiță superbă pe 8 iunie 2016, la o clinică particulară, în București. Cei doi au ales numele Rebecca Maria pentru fiica lor.

Vedeta și omul de afaceri s-au cununat religios pe 4 septembrie 2016, avându-i ca nași pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Deși se iubesc nespus, cei doi au mai avut parte și de certuri, ba chiar s-a zvonit, la un moment, că s-ar afla în pragul despărțirii.

Bărbatul a negat însă totul, susținând că el s-a schimbat după căsătorie, în sensul că s-a liniștit și este foarte fericit în brațele soției sale.

„Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă, e normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit”, a declarat Daniel Niculescu.

Daniel se simte cu adevărat împlinit de când a devenit tată, gândindu-se cu seriozitate la posibilitatea de a avea și al doilea copil.

„Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc…într-un an, doi, vreau și chiar mă gândesc”, a mai spus acesta.

Andreea a mărturisit că este atât de atașată de fiica sa încât, de mai bine de patru ani, nu doarme noaptea cu soțul ei în pat, ci cu micuța Rebeca.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a mărturisit vedeta.

Chiar dacă cei doi se iubesc și se respectă reciproc, uneori mai apar și certuri între ei din motive banale. Andreea a mărturisit că, după 5 minute, îi trece și precizează că singurul motiv pentru care ar divorța de soțul său ar fi adulterul.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

„Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a precizat Andreea Tonciu.

Daniel Niculescu declară că nu sunt adevărate zvonurile conform cărora ar ține-o din scurt pe soția sa, din contra, mărturisește că Andreea este femeia vieții lui și face tot posibilul să-i satisfacă toate poftele.

„Am văzut, în ultimele zile, cum s-a discutat, zi şi noapte, despre familia mea. Mă distrează cum se inventează subiecte în România! Văd că toți și toate comentează și inventează pe la tv. Soția mea nu este prizoniera mea, este iubirea vieții mele și eu îi fac toate poftele! Deci, dragii mei, nu m-am certat cu soția prin diferite cluburi. Eu, dacă mă distrez, păi mă distrez… o fac în străinătate, cu prietenii mei.

Nu postez câte șampanii vin la masă. Sunt altă calitate de bărbat, eu sunt Daniel Niculescu. Poate pe viitor nu mă mai confundă jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean! Când cei ce comentează vor realiza ce am realizat eu la vârsta mea, atunci arunc pălăria în aer. Până atunci… răutatea vine din frustrare și prostii! Good Luck my Friends (n.r.: Mult noroc, prietenii mei)!", a scris soțul Andreei pe Facebook.

Nu demult, vedeta declara că este dispusă să se opereze „din cap până-n picioare", pentru a reuși să arate la 50 de ani ca la 30, mai ales că soțul ei o susține în această privință.

„Nu aș vrea să schimb nimic deocamdată din căsnicia mea. O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice”, declara bruneta.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au sărbătorit 5 ani de căsnicie

Cine este soțul Andreei Tonciu

Anul acesta, s-au împlinit 5 ani de când cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și în semn de iubire, Andreea a postat pe pagina sa de Istagram o declarație de dragoste pentru soțul său:

,,Astăzi s-au împlinit cinci ani de când ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc pentru fiecare clipă în care mă faci fericită. Te iubesc soțul meu drag și scump!".

Anul acesta, Andeea Tonciu declara că își dorește un nou proiect în televiziune și o casă mai mare.

Vedeta, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit și că nu își mai dorește alți copii:

„Îmi doresc un nou proiect în televiziune, vreau să fim sănătoși, vreau să mă mut într-o casă mai mare. Nu mai avem loc pentru că am foarte multe haine.

Cel mai bine în viața asta este ca o femeie să își producă bani singură. Mi se pare cel mai urât ca o femeie să ceară bani părinților, soțului și așa. Deocamdată, nu (n.r. mai vrea un copil). Fac 35 de ani anul acesta. Nu mai sunt pregătită să mai fac niciun copil.”



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

PORTRET MĂDĂLINA PAMFILE: Cine este , cu adevărat și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies