Cura purificatoare cu urzica: cum se tine

Cura purificatoare cu urzica: cum se tine

Pentru a ne purifica organismul de toxinele acumulate in timpul iernii, prin alimentatia mai grea si bogata in carne, putem face urmatoarea cura cu urzica, pe durata a 30 de zile.

Se prepara dimineata un litru de infuzie de urzici, din care se bea pe stomacul gol, inainte de masa, o cana, apoi pe parcursul zilei restul cantitatii. Astfel, rinichii vor fi ajutati sa elimine mai bine reziduurile si sa purifice corpul. Infuzia se bea fara zahar, ca toate ceaiurile medicinale. Daca persoana nu agreeaza gustul urzicii, se poate apela la un truc, si anume la amestecarea infuziei de urzici cu putina infuzie de menta sau de musetel.

Efectul nu va fi schimbat si gustul se va modifica in bine, permitandu-le si celor mai sensibili sa aiba pare de efectul binefacator al urzicii. Urzica poate sa fie luata si profilactic, exact ca pe un insotitor permanent, nu numai ca medicament de care avem nevoie in anumite perioade. Se poate bea zilnic o ceasca cu ceai de urzica pe parcursul intregii vieti. Apa pe care o scurgem dupa ce fierbem urzicile pentru masa o putem bea in inghitituri mici.

Bolnavii care au inceput sa bea zeama de urzici afirma ca dupa numai cateva zile au remarcat o imbunatatire considerabila a starii de sanatate.

SursaCitește și:

Bea asta in fiecare dimineata si slabeste 10 kilograme in 30 de zile! Fara dieta si fara sport!

Slabeste 5 kilograme in 7 zile cu dieta cu pomelo! Iti transforma organismul!

ego.ro Culori care atrag BANII și norocul în casa ta. Trucul banal care aduce prosperitate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro Ana-Maria Barnoschi face dezvăluiri din vacanță! Unde a plecat vedeta: „Unul dintre cele mai frumoase orașe”

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies