Cum vor fi influentate zodiile de echinoctiul de toamna 2017 - Schimbarile majore incep pe 22 septembrie!


În următoarele 3 luni de zile, odată cu echinocţiul de toamnă de pe 22 septembrie şi până la solstiţiul de iarnă, fiecare zodie va avea parte de schimbări majore, pe care le va resimţi în mod diferit.

Citeşte previziunile pentru fiecare zodie în parte, valabile până la Solstiţiul de iarnă. Pune în aplicare recomandările şi vei avea parte de o toamnă reuşită.

BERBEC / ASCENDENT ÎN BERBEC

În următoarele 3 luni de zile încearcă să aduci mai multă iubire în viaţa ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv. Partea financiară va fi şi ea bine susţinută în această toamnă: dacă ai dat bani cu împrumut, aceştia se vor întoarce la tine înmulţiţi. Sănătatea va începe să pună probleme, atenţie la medicamentele luate după adumite consultări cu internetul, mergi la doctor. Recomandăm să fii atent la ceea ce vei spune, întrucât sunt şanse să-i superi pe şefi.

TAUR / ASCENDENT ÎN TAUR

În următoarele 3 luni de zile vei avea parte de reuşite la locul de muncă, cei care se împotriveau ideilor tale recunosc acum că te-au subestimat. Afirmă-te pe cont propriu cât mai mult, vei prinde mai multă încredere în forţele proprii. Iubirea bate la porţile inimii tale, te simţi apreciat şi te implici în tot ceea ce înseamnă munca în doi, sunt şanse să mai apară un membru în familie. Sănătatea în această perioadă este bine susţinută; dacă apar ceva probleme, ele vin de la prea mult stres şi asumarea unui număr prea mare de obligaţii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Biancăi Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților, cu prietena ei în rolul principal?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri