Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou. Multe gospodine fac o mare greșeală

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou. Multe gospodine fac o mare greșeală

Spălarea costumului de baie corect și îngrijirea acestuia poate contribui la menținerea aspectului său ca nou pentru o perioadă mai lungă de timp.

Iată câteva sfaturi pentru a spăla costumul de baie și a-l păstra într-o stare bună.

Citește și: Care este rutina de îngrijire a tenului. Cei 3 pași care te vor ajuta să ai un ten strălucitor!

Trucurile ce nu trebuie să îți lipsească din arsenal

Alegerea unui costum de baie poate fi o provocare pentru doamnele și domnișoarele datorită diversității de opțiuni disponibile pe piață. Iată câteva criterii importante de luat în considerare.

Dacă ai un costum de baie preferat pe care îl porți în fiecare an la plajă sau la piscină, există câteva trucuri pe care ar trebui să le cunoști pentru a-l spăla astfel încât să arate ca nou.

Ca și în cazul altor articole vestimentare, spălarea frecventă poate duce la degradarea rapidă a costumului de baie. Aspectul tern, pierderea formei și estomparea culorilor pot fi probleme comune.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Este un aspect foarte important să protejezi țesătura costumului de baie în aceste situații. Piscinele conțin substanțe precum clorul și sarea, care pot provoca uzura țesăturii. Prin urmare, este recomandat să speli costumul de baie după fiecare utilizare, indiferent dacă ai stat în apă ore întregi sau doar pentru scurt timp. Trebuie să ai în vedere că și crema de protecție solară poate afecta costumul de baie, de aceea este important să-l speli imediat după ce a fost pătat cu cremă.

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

[Sursa foto: freepik]

Cum speli costumul de baie pentru a-l păstra ca nou mai mult timp

Dacă nu poți spăla costumul de baie imediat, este recomandat să îl clătești cel puțin în apă rece după fiecare purtare, pentru a îndepărta murdăria, crema, nisipul, clorul, sarea și alte bacterii.

Este important să eviți utilizarea balsamului de rufe atunci când speli costumul de baie, deoarece acesta poate înfunda fibrele și poate afecta proprietățile țesăturii.

În schimb, este recomandat să speli costumul de baie manual, folosind un săpun delicat.

Specialiștii recomandă utilizarea oțetului pentru a dezinfecta costumul de baie. Acidul acetic din oțet ajută la protejarea culorii și eliminarea mirosurilor neplăcute. Înlocuiește balsamul de rufe cu oțet în mașina de spălat și vei fi impresionat de rezultatele obținute.

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Păpușa umană Ken a devenit FEMEIE, după zeci de operații estetice! Cum arată acumCitește și:

Cătălina Ponor se căsătorește! Cine este Bogdan Jianu, iubitul sportivei?

Alex Bodi a cheltuit o mică avere pentru împăcarea cu Bianca Drăgușanu! „Nu poate să trăiască fără ea...”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies