Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou. Multe gospodine fac o mare greșeală

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou. Multe gospodine fac o mare greșeală

Spălarea costumului de baie corect și îngrijirea acestuia poate contribui la menținerea aspectului său ca nou pentru o perioadă mai lungă de timp.

Iată câteva sfaturi pentru a spăla costumul de baie și a-l păstra într-o stare bună.

Citește și: Care este rutina de îngrijire a tenului. Cei 3 pași care te vor ajuta să ai un ten strălucitor!

Trucurile ce nu trebuie să îți lipsească din arsenal

Alegerea unui costum de baie poate fi o provocare pentru doamnele și domnișoarele datorită diversității de opțiuni disponibile pe piață. Iată câteva criterii importante de luat în considerare.

Dacă ai un costum de baie preferat pe care îl porți în fiecare an la plajă sau la piscină, există câteva trucuri pe care ar trebui să le cunoști pentru a-l spăla astfel încât să arate ca nou.

Ca și în cazul altor articole vestimentare, spălarea frecventă poate duce la degradarea rapidă a costumului de baie. Aspectul tern, pierderea formei și estomparea culorilor pot fi probleme comune.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Este un aspect foarte important să protejezi țesătura costumului de baie în aceste situații. Piscinele conțin substanțe precum clorul și sarea, care pot provoca uzura țesăturii. Prin urmare, este recomandat să speli costumul de baie după fiecare utilizare, indiferent dacă ai stat în apă ore întregi sau doar pentru scurt timp. Trebuie să ai în vedere că și crema de protecție solară poate afecta costumul de baie, de aceea este important să-l speli imediat după ce a fost pătat cu cremă.

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

[Sursa foto: freepik]

Cum speli costumul de baie pentru a-l păstra ca nou mai mult timp

Dacă nu poți spăla costumul de baie imediat, este recomandat să îl clătești cel puțin în apă rece după fiecare purtare, pentru a îndepărta murdăria, crema, nisipul, clorul, sarea și alte bacterii.

Este important să eviți utilizarea balsamului de rufe atunci când speli costumul de baie, deoarece acesta poate înfunda fibrele și poate afecta proprietățile țesăturii.

În schimb, este recomandat să speli costumul de baie manual, folosind un săpun delicat.

Specialiștii recomandă utilizarea oțetului pentru a dezinfecta costumul de baie. Acidul acetic din oțet ajută la protejarea culorii și eliminarea mirosurilor neplăcute. Înlocuiește balsamul de rufe cu oțet în mașina de spălat și vei fi impresionat de rezultatele obținute.

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

Cum trebuie spălat costumul de baie pentru a arăta ca nou

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Păpușa umană Ken a devenit FEMEIE, după zeci de operații estetice! Cum arată acumCitește și:

Cătălina Ponor se căsătorește! Cine este Bogdan Jianu, iubitul sportivei?

Alex Bodi a cheltuit o mică avere pentru împăcarea cu Bianca Drăgușanu! „Nu poate să trăiască fără ea...”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies