Cum traieste o printesa de 18 ani: Viata privilegiata a Printesei Olympia a Greciei!


Printesa Maria-Olympia a Greciei, in varsta de 18 ani, al carei bunic a fost regele Greciei pana la abolirea monarhiei in 1973, isi face treptat un nume printre figurile regale din moda, prin pictoriale in reviste, dar si prin fotografiile pe care mama sa le publica pe Instagram.

 

Parintii Mariei-Olympia sunt Printesa Incoronata Marie-Chantal si Printul Incoronat Pavlos. Tatal Printului Pavlos a fost Regele Greciei pana in 1973, cand monarhia a fost abolita in tara, iar tatal Printesei Marie-Chantal este miliardarul american Robert Waren Miller, cofondator al shoppingului fara taxe, scrie MEDIAFAX.
Olympia, in varsta de 18 ani, a aparut in aceasta luna in revista W, intr-un pictorial cu titlul "Noi figuri regale", iar in februarie a aparut pe coperta revistei Tatler.
Nascuta in New York si crescuta in Londra, Olympia este cea mai mare si singura fata dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tanara studiaza actorie, istoria artei, grafica si fotografie in Londra si locuieste cu parintii si fratii ei: Printul Constantine-Alexios de 15 ani, Printul Achileas-Andreas de 13 ani, Printul Odysseas-Kimon de noua ani si Printul Aristidis-Stavros de cinci ani.
Franturi din viata luxoasa a printesei de 18 ani pot fi vazute pe contul sau de Instagram si pe cel al mamei sale. Printesa Marie-Chantal publica frecvent fotografii cu calatorii cu iahtul pe Mediterana, cu vacante de schi in Alpi si cu plimbari cu avionul privat al lui Valentino.
Designerul italian, care a facut rochia pe care Marie-Chantal a purtat-o in 1995 la nunta sa, este doar una dintre celebritatile cu care familia roiala s-a imprietenit, Maria-Olympia aparand in mai multe fotografii alaturi de actrita Emma Watson.
Intr-o fotografie Olympia apare sarutandu-se cu un baiat pe o strada pavata din Roma. Intr-o alta imagine tanara si mama sa, ambele blonde, apar purtand rochii negre din dantela asortate.

Parintii Mariei-Olympia sunt Printesa Incoronata Marie-Chantal si Printul Incoronat Pavlos. Tatal Printului Pavlos a fost Regele Greciei pana in 1973, cand monarhia a fost abolita in tara, iar tatal Printesei Marie-Chantal este miliardarul american Robert Waren Miller, cofondator al shoppingului fara taxe, scrie MEDIAFAX.Olympia, in varsta de 18 ani, a aparut in aceasta luna in revista W, intr-un pictorial cu titlul "Noi figuri regale", iar in februarie a aparut pe coperta revistei Tatler.Nascuta in New York si crescuta in Londra, Olympia este cea mai mare si singura fata dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tanara studiaza actorie, istoria artei, grafica si fotografie in Londra si locuieste cu parintii si fratii ei: Printul Constantine-Alexios de 15 ani, Printul Achileas-Andreas de 13 ani, Printul Odysseas-Kimon de noua ani si Printul Aristidis-Stavros de cinci ani.Franturi din viata luxoasa a printesei de 18 ani pot fi vazute pe contul sau de Instagram si pe cel al mamei sale. Printesa Marie-Chantal publica frecvent fotografii cu calatorii cu iahtul pe Mediterana, cu vacante de schi in Alpi si cu plimbari cu avionul privat al lui Valentino.Designerul italian, care a facut rochia pe care Marie-Chantal a purtat-o in 1995 la nunta sa, este doar una dintre celebritatile cu care familia roiala s-a imprietenit, Maria-Olympia aparand in mai multe fotografii alaturi de actrita Emma Watson.Intr-o fotografie Olympia apare sarutandu-se cu un baiat pe o strada pavata din Roma. Intr-o alta imagine tanara si mama sa, ambele blonde, apar purtand rochii negre din dantela asortate.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri