Cum stii ca ai cancer de sange! Nu ignora aceste simptome


Sunt trei categorii principale ale cancerelor de sange. Cele 140 de tipuri de cancere de sange sunt grupate în trei mari categorii: Leucemie; Limfom si Mielom.

Simptome comune pentru majoritatea cancerelor de sange

Majoritatea simptomelor acestor tipuri de cancer sunt un rezultat al unui numar redus de celule sanatoase din sange si a unei supra-productii de celule anormale, lucru care duce la o aglomerare a locurilor unde celulele sanguine sunt produse, cum ar fi maduva osoasa sau sistemul limfatic.

Ai greata si dureri de stomac? Mergi urgent la spital! Ai putea avea forma asta agresiva de cancer!

Cele mai de întalnite simptome în cazul cancerelor de sange sunt:„starea de oboseala, dificultatile în respiratie -cauzate de ponderea în scadere a celulelor rosii din organism, glande inflamate sau dureroase, dureri de oase din cauza acumularii de celule anormale în maduva sau în sistemul limfatic, precum si aparitia de vanatai, ori instalarea unor hemoragii din ce în ce mai greu de oprit, cicluri menstruale abundente, febra, infectii sau pierderea rapida si inexplicabila în greutate".

Simptome pe care le dau toate formele de cancer! Urmareste semnele si mergi urgent la medic!

Sursa

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri