Cum se prepara corect maceratul de catina


Cum se prepara corect maceratul de catina

Toamna este perioada propice pentru recoltarea fructelor galben-aurii ale catinei, fructe pline de vitamine si compusi minerali.

Iata cum se prepara corect:
Se foloseste o parte de miere la trei parti de fructe de catina. Dupa spalarea si zdrobirea fructelor de catina, adauga-le într-un borcan pana ce se umple pe jumatate. Toarna miere peste ele pana la umplerea completa a borcanului. Închide borcanul etans, apoi pastreaza-l la frigider.

Dupa o saptamana, Incepe sa iei din acest amestec cu aroma deosebit de placuta cate o lingurita sau doua în fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de cel putin o luna.

Efectul: îti creste imunitatea si vei avea o sanatate de fier.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri