Mod de preparare: Carnea tocată se amestecă împreună cu o lingură de ketchup, una de muştar, o jumătate de linguriţă de sare şi piper. Se formează 6 burgeri şi se lasă la frigider cel puţin o oră. Între timp se pregătesc şi celelalte ingrediente pentru burgeri. Ceapa se taie rondele şi se amestecă cu un praf de sare, piper şi o linguriţă de oţet alb de vin, după care se lasă deoparte. Salata se taie sau se rupe şi se amestecă cu 5 sau 6 linguriţe de maioneză, până se formează o salată cremoasă. La rândul lor, castraveţii se taie rondele, iar chiflele în jumătate. Prăjiţi feliile de bacon în tigaie, pe ambele părţi, şi lăsaţi-le pe o farfurie. După toate aceste pregătiri, încingeţi o tigaie de teflon sau un grill electric, dacă nu-i faceţi la grătar de lemne sau cărbuni, şi puneţi burgerii.
Fiecare se lasă aproximativ 2 minute pe o parte, până se rumenesc, apoi se întorc pe cealaltă parte şi se ung cu muştar. Se lasă la prăjit tot 2 minute, după care se întorc şi se dau cu muştar şi pe cealaltă parte. Se mai lasă pe foc timp de 1 minut, ca să adăugaţi şi caşcavalul deasupra, apoi scoateţi burgerii pe farfurie.