CUM SCAPI RAPID ȘI FĂRĂ DURERE DE KILOGRAMELE IN PLUS


CUM SCAPI RAPID ȘI FĂRĂ DURERE DE KILOGRAMELE IN PLUS

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, la fel și anul 2022, când ți-ai propus să îmbrățișezi o nouă siluetă, mai suplă, mai ușoară și cu o piele fermă și fără celulită.

Însă, finalul de an te-a luat pe nepregătite și ai realizat, încă o dată, ca ai ratat orele de sală sau de antrenamente în aer liber. Ce e de făcut?

Dacă ești în căutarea unui tratament corporal total nedureros, cu efect rapid și vizibil încă de la prima ședință, poți lua în calcul remodelarea corporală cu LED.

  Ce este tratamentul corporal cu LED? 

Tratamentele corporale cu tehnologia LED  sunt  foarte solicitate de către românce, pentru că se realizează rapid (în sesiuni a câte 20 minute fiecare) și fără durere. În plus, persoanele care aleg aceste proceduri le apreciază efectul remodelator, vizibil chiar de la prima ședință, când se înregistrează o scădere vizibilă în circumferință, cu aproximativ 1-3 cm.

LED-ul corporal reprezintă o alternativă viabilă la intervențiile chirurgicale, reducând considerabil țesutul adipos și ajutând pielea să-și recapete fermitatea. În plus, are o acțiune cromoterapeutică.

Așadar, terapiile corporale cu LED au un efect vasodilatator, reducând celulita și excesul de grăsime și lăsând pielea tonifiata. Mai mult, aspectul vergeturilor roșii este atenuat. 

Prin aceste tratamente se pot trata brațele, picioarele, abdomenul și fesele, cele mai bune rezultate obținându-se când se combină procedurile LED cu mișcarea fizică, cu odihna și cu o dietă echilibrată, bogată în fructe și legume.

.- Remodelare corporală cu LED-

Cum acționează remodelare corporală cu LED?

Tratamentul corporal cu LED utilizează acțiunea benefică a diodelor emițătoare de lumină și include 4 pași:

1.     Activarea enzimelor necesare unei bune digestii:

Enzimele asigură o bună absorbție a hranei, fiind eliberate în timpul masticației. Enzimele determină digestia, detoxifierea, imunitatea și toate celelalte procese metabolice și regeneratoare. O viață stresantă și mâncarea de tip fast-food duc la o populație lipsită de enzime digestive.

Implicațiile sunt multiple și implică pericole pentru sănătate, dacă nu se iau măsuri corective.

2.     Stimularea circulației sanguine:

Vasodilataţia creşte fluxul de sânge în organism pentru a ajuta țesuturile să se regenereze. Punerea sângelui în mișcare prin tratamentul corporal LED este esențială pentru sănătatea organismului, mai ales dacă nu se face sport săptămânal. Ea contribuie la arderea grăsimilor și la diminuarea celulitei existente.

3.     Eliminarea toxinelor prin drenaj limfatic:

Drenajul este esențial în procesul de slăbire. El acționează eficient împotriva celulitei și a depunerilor de grăsime, contribuind activ la detoxifierea organismului și la întărirea sistemului imunitar. Prin drenaj se accelerează circulația sanguină, se elimină toxinele și depozitele nedorite de grăsime. Din punct de vedere al eficienței, este clasat pe locul întâi în ceea ce privește slăbitul și eliminarea celulitei. Mai mult, procedeul este total nedureros.

4.     Masajul anticelulitic sau de tonifiere:

Fie că optezi pentru un tratament anticelulitic cu LED, fie că alegi unul pentru fermitatea pielii, vei beneficia, pe parcursul terapiei, de scurte sesiuni de masaj corporal, menite a accelera intrarea în piele a produsului profesional aplicat. Masajul efectuat este unul viguros, energic, menit a netezi pielea și a favoriza pătrunderea ingredientelor active din produse în profunzimea pielii.

 

  • - Etapele tratamentului corporal cu LED-

 

Unde poți beneficia de remodelare corporală cu LED?

 

  Tratamentele corporale cu LED+Esthetic sunt o inovație a Laboratoarelor de Cercetare și Dezvoltare No+Vello Spania și se regăsesc în majoritatea centrelor de înfrumusețare  Nomasvello  din București și din țară.

În cadrul saloanelor No+Vello, aceste proceduri sunt efectuate de către specialiști în domeniu, fiind folosite tehnologii de ultimă generație și produse profesionale proprii.

  • - Tratament anticelulitic cu LED-

 

Un tratament corporal complet cu LED implica circa 12 sedinte, efectuate cate 2 pe săptămână, însă aspectul pielii va fi îmbunătățit chiar de la prima ședință. Pentru rezultate optime, specialiștii recomandă combinarea LED-ului anticelulitic cu cel destinat fermității pielii. Astfel, se va slăbi sănătos, pielea păstrându-și elasticitatea și tonusul.

 

  Dacă  vrei să scapi de aspectul de “coajă de portocală” înainte de Sărbători, este timpul să faci o vizită saloanelor de înfrumusețare!

Frumusețea se îngrijește!


Abonează-te pe

Citește și:

CITEŞTE: Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. O zodie are probleme mari cu banii.

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

CV: Cine este AMALIA BELLANTONI. Biografie: vârsta, căsătorie, soţ, copii, afacere

DESCOPERĂ: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022. O zodie va afla care îi sunt prietenii adevărați.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri