Cum scapi de riduri folosind ingrediente naturale pentru ten, potrivit unui dermatolog

Cum scapi de riduri folosind ingrediente naturale pentru ten, potrivit unui dermatolog
Cum scapi de riduri folosind ingrediente naturale pentru ten, potrivit unui dermatolog

Iti doresti ca pielea ta sa ramana frumoasa si pe masura ce trec anii peste tine?

Cum scapi de riduri folosind ingrediente naturale pentru ten, potrivit unui dermatolog. Iti doresti ca pielea ta sa ramana frumoasa si pe masura ce trec anii peste tine? Trebuie sa ai grija de tine, daca iti doresti asta, prin sanatatea ta interioara si alimentatie si hidratare, dar si prin ingrijirea exterioara zilnica. Poti apela la diverse proceduri cosmetice, care inlocuiesc cu succes operatiile estetice si au rolul de a sustine sanatatea pielii si de a preveni imbatranirea prematura.

Si poti face asta cu ingrediente naturale.

Pot tratamentele naturale sa fie la fel de eficiente precum cele invazive anti-aging?

Este indicat sa alegi ingrediente organice si naturale pe care sa le folosesti in ingrijirea pielii si este indicat sa le incluzi si in dieta ta; astfel, in timp vei arata tot mai bine, vei fi tot mai frumoasa si mai sanatoasa decat cei care aleg solutiile rapide.

Tratamentele agresive pot oferi rezultate pe termen scurt, dar nu vor fi sustenabile. Ingredientele organice, pe baza de plante, au mai multe avantaje si repara sanatatea pielii in mod natural. Iata ce ingrediente naturale ar trebui sa incerci:

Cum scapi de riduri folosind ingrediente naturale pentru ten, potrivit unui dermatolog
Cum scapi de riduri folosind ingrediente naturale pentru ten, potrivit unui dermatolog[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Riduri fine – acid hialuronic microincapsulat si peptide

Daca mergi la o clinica de chirurgire estetica, vei experimenta tratamente de genul fillere si neurotoxine, care netezesc ridurile. Fillerele sunt folosite sub forma de injectare si netezesc ridurile din interior, iar neurotoxinele blocheaza si relaxeaza muschii, reducand ridurile de expresie. Nu trebuie insa neaparat sa optezi pentru asemenea tratamente invazive. Poti opta pentru capsule de acid hialuronic si peptide pe care sa ti le aplici pe fata dupa un dus fierbinte si porii deschisi vor absorbi substantele si iti vor improspata pielea.

Piele inrosita si pete pigmentare – extracte de cofeina si derivati din aminoacizi

Odata cu inaintarea in varsta apar petele pigmentare, care se mai numesc si pete de soare sau pete de varsta. Pentru tratarea acestora se folosesc de obicei tratamentele cu laser ori peelingul chimic, care pot avea efecte secundare nedorite. Poti insa opta acasa pentru extracte de cofeina, avand un efect de stimulare a drenajului limfatic.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cele 8 alimente care previn aparitia ridurilor

Imbunatatirea elasticitatii – extracte de fitoplancton

La fel ca in cazul petelor, pentru rejuvenarea pielii se folosesc procedurile cu laser si peelingul chimic. Acestea au rolul de a stimula repararea pielii, prin indepartarea unui strat superficial din epiderma, care duce astfel la cresterea productiei de colagen si elastina.

Exista insa metode mult mai blande de stimulare a regenerarii pielii. Pielea poate fi improspatata cu extracte de alge din plancton.

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Catinca Roman a vorbit despre acuzațiile aduse Mirelei Retegan de către foștii membri de la Gașca Zurli: „Câteodată ajungi acasă, câteodată nu ajungi acasă. Sclavia pe plantație s-a terminat.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies