Cum să vă curățați veranda în 5 pași simpli

Sfaturi curățare ecrane verandă

Sfaturi curățare ecrane verandă

Iată cum poți curăța veranda în 5 pași simpli, fără să depui foarte mult efort.

Odată cu venirea primăverii, veranda ta are nevoie de un strop de strălucire, însă ecranele verandei pot aduce de multe ori bătăi de cap atunci când vorbim de curățarea lor, fără a lăsa prea multe urme. Veranda, spațiul perfect pentru a petrece câteva momente de relaxare după zilele obositoare de la serviciu. Ce ne facem atunci când ecranele verancei devin mudare și imposibil de văzut prin ele? Iată cum poți face ca totul să strălucească.

Cum să curățați ecranul verandei în 5 pași

Citește și: Amestecul făcut în casă pentru curățarea sertarelor! Toate femeile pot scăpa de grăsimea și murdăria din dulapurile din bucătărie

Sfaturi curățare ecrane verandă
Sfaturi curățare ecrane verandă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să curățați ustensilele de bucătărie din lemn. Trucul care le va scăpa de grăsimi și bacterii

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Instrumente:

 • Aspirator cu atașamente
 • O găleată de mop
 • Lavete sau lavete din microfibră
 • Apă caldă cu săpun

Curățarea ecranelor verandei nu a fost niciodată mai ușoară, așa că pentru acest lucru aveți nevoie de un aspirator ca atașament, o găleată de mop, lavete de microfibră, apă caldă cu săpun.

 1. Începeți prin aspirarea ecranului verandei și curățați orice resturi de polen un atașament de tapițerie care funcționează cel mai bine pentru acest lucru, deoarece are o perie moale la capăt.
 2. Dacă aveți acces la exteriorul ecranului, începeți să aspirați de acolo, apoi treceți la interior și terminați de aspirat întreg ecranul.
 3. Luați o găleată cu apă caldă și câteva picături de săpun lichid sau detergent de vase.
  Nu trebuie să folosiți o cantitate foarte mare, deoarece veți îndepărta cu greu spuma rămasă pe ecran.
 4. Luați un prosop curat cu apă și săpun și spălați toate ecranele, însă evitați să apăsați prea tare pe ecran pentru a evita deteriorarea acestuia.
 5. Folosiți o găleată cu apă proaspătă și caldă, iar cu laveta de microfibră ștergeți ecranele și curățați-le foarte bine.

Sfaturi pentru curățarea ecranelor verandei

Sfaturi curățare ecrane verandă
Sfaturi curățare ecrane verandă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsie: Cum au murit, de fapt, Ovidiu și părinții lui- stirilekanald.ro

Cu siguranță v-ați făcut griji de câteva ori pentru a nu duce la deteriorarea ecranelor verandei dacă le curățați, însă există, desigur, și acest risc din cauză că apăsați prea tare.

Încercați să folosiți doar cârpe din microfibră pentru a evita zgârierea acestora, iar pentru faptul că sunt moi vă ajută și la îndepărtarea murdăriei și polenului foarte bine. Puteți utiliza și un furtun cu pulverizator pentru a curăța ecranele verandei din interior spre exterior, dar aveți grijă să evitați pulverizarea mobilierului. Orice săpun de vase va face minuni pentru curățarea ecranelor voastre, însă trebuie să evitați folosirea unei cantități foarte mari, pentru a nu vă confrunta cu spuma excesivă greu de îndepărtat ulterior.
Cel mai bine este să curățați ecranele verandei la începutul primăverii, deoarece veți fi ajutat de razele de soare pentru uscarea geamului fără a rămâne pete nedorite. Verandele care dispun de uși se curăță exact în același mod, doar că trebuie să aveți grijă să nu udați bucățile de lemn prea mult, deoarece acest lucru poate provoca stricăciuni greu de schimbat. Aceste trucuri vă vor ajuta să curățați ecranele verandei și ușilor într-o singură după-amiază, apoi vă puteți bucura de ele pe toată perioada anotimpului. Tot acest proces trebuie executat cu grijă pentru a evita anumite stricăciuni, iar geamurile curate vă vor ajuta să vă bucurați de razele soarelui în după-amiazele obositoare de la serviciu. Acum puteți lua o băutură caldă și să pierdeți câteva ore bune în fața unui film sau a unei cărți, fără să mai fiți deranjat de petele inestetice de pe geamurile voastre. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

Sfaturi curățare ecrane verandă
Sfaturi curățare ecrane verandă[Sursa foto: freepik]Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cum să cureți cu ușurință acumularea de calciu de la duș

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Connect-R și Misha, din nou împreună! Imaginile au stârnit valuri de emoție în rândul fanilor

Roberta discută despre sentimentele sale față de Sebastian! Robi intervine în discuția celor doi. „Am simțit că locul meu nu e aici fără tine.”

Florin Salam nu a venit să-și vadă nepotul nou-născut! Motivul îngrijorător pentru care artistul nu și-a vizitat nora și cel de al treilea nepot

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies