Cum să-ţi decorezi casa când ai o viaţă de adult! Află totul aici.


La fel ca multe lucruri din viață, abilitățile dumneavoastra de design se îmbunătățesc doar odată cu vârsta. Indiferent dacă v-ați mutat și ați redecorat de mai multe ori, sau vă bazați pe site-urile web preferate, pentru a vă inspira pentru momentul în care puteți să vă croiți cu adevărat un spațiu propriu, sunteți obligat să descoperiți noi trucuri, idei și mărci pe măsură ce îți perfecționezi estetica


In articol:

La fel ca multe lucruri din viață, abilitățile dumneavoastra de design se îmbunătățesc doar odată cu vârsta. Indiferent dacă v-ați mutat și ați redecorat de mai multe ori, sau vă bazați pe site-urile web preferate, pentru a vă inspira pentru momentul în care puteți să vă croiți cu adevărat un spațiu propriu, sunteți obligat să descoperiți noi trucuri, idei și mărci pe măsură ce îți perfecționezi estetica.

Cum să-ţi decorezi casa când ai o viaţă de adult! Află totul aici.
Cum să-ţi decorezi casa când ai o viaţă de adult! Află totul aici.

Educația și evoluția în domeniul designului interior este un proces; puteți găsi întotdeauna noi modalități de a vă spori împrejurimile. Acestea fiind spuse, există anumite lucruri pe care ați putea dori să le aveți într-un fel de stare de funcționare. Dacă te găsești pregătit să scapi de mobilierul tău universitar și să începi să investești în tine și în spațiul tău, ai ajuns la locul potrivit.

Am adunat idei diferite care pot ajuta la crearea unui spațiu de adult. De la recomandări de produse până la sfaturi venite de la designeri de interior, la câteva tururi de casă foarte elegante, sunteți la doar câteva clicuri distanță de o casă mai bine luată în considerare, plină de strălucire.

Citeste si: Decorațiuni de toamna care iți aduc sezonul dovleacului în casa ta

Dormitorul de acasa necesită un remake

Doar pentru că un dormitor este conceput pentru dormit, nu înseamnă că nu poate arăta bine. Adăugarea unei tăblii - sau ceva deasupra patului - este o modalitate excelentă de a lega camera. Totuși, țineți cont de locul în care locuiți înainte de a adăuga ceva greu deasupra patului - un material textil sau o tapiserie este o soluție universală excelentă pentru acest loc.

Citeste si: Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Bucataria se remodelează cu o masă aranjată

Când atingi o anumită vârstă, un amestec de farfurii, boluri și argintărie vin la indemana. Nu numai că vesela potrivită vă va fi utilă pentru următoarea cină, dar pot face ca masa să se simtă puțin mai colorată și mai puțin banală.

Înconjuraţi-vă de plante

Plantele de apartament au mult mai multe de oferit decât aspectul lor. Studiile arată că plantele de interior vă pot îmbunătăți calitatea aerului în casă, vă pot duce productivitatea la nivelul următor și vă pot menține stresul la distanță. Acestea fiind spuse, este nevoie de un anumit nivel de maturitate pentru a vă menține verdeața cu frunze în plină înflorire


Citește și:

Cum alegi un mobilier de calitate? Totul despre palul melaminat!

Pentru ce tunsoare să optezi, în funcție de zodie!

Anunțul OMS care dă fiori! Decesele provocate de Covid-19 au crescut cu peste 40%

Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții. Ce se va întâmpla în 2021

Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Servicii funerare complete pentru o inmormantare care respecta traditiile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri