Cum alegi un mobilier de calitate? Totul despre palul melaminat!


Să vorbim despre calitate. Să vorbim despre un mobilier bine făcut. Să vorbim despre clasicul pal melaminat, cunoscut de orice cititor și, totuși, necunoscut. Cunoscut de orice cititor deoarece oricine are în ziua de azi în casă cel puțin o piesă de mobilier realizată din pal. Necunoscut prin prisma subtilităților de producție, deoarece mulți nu stiu ce cumpără și care sunt aspectele care fac diferența când vine vorba de calitate.

Cum alegi un mobilier de calitate. Despre palul melaminat!  Să vorbim despre calitate. Să vorbim despre un mobilier bine făcut. Să vorbim despre clasicul pal melaminat, cunoscut de orice cititor și, totuși, necunoscut.

Cunoscut de orice cititor deoarece oricine are în ziua de azi în casă cel puțin o piesă de mobilier realizată din pal. Necunoscut prin prisma subtilităților de producție, deoarece mulți nu stiu ce cumpără și care sunt aspectele care fac diferența când vine vorba de calitate.

Cum alegi un mobilier de calitate. Despre palul melaminat!
Cum alegi un mobilier de calitate. Despre palul melaminat!

Dacă sunteți pasionat de design interior, amenajare și arhitectură și aveți timp suficient pentru o documentare corespunzătoare, atunci proiectul de amenajare a spațiului interior poate fi extrem de ușor de realizat, cât și distractiv și să ajungeți astfel să adorați procesul de creare în sine. Primul aspect de care trebuie ținut cont este faptul că orice proiect, orice spatiu, oricât de mic sau de mare ar fi acesta, va arata altfel dacă un specialist va interveni pe parcurs.

Un specialist care să ofere detaliile necesare realizării unui proiect de amenajare interioară de calitate superioară.

Citeste si: Amenajari interioare: ce culori se poarta in noul sezon toamna-iarna

Vorbim astăzi despre palul melaminat care reprezintă materialul ideal când vine vorba amenajări interioare, fie acestea de natură orizontală sau verticală, în special pentru obiecte de mobilier, sau chiar placarea pereților cu diverse piese de decor.

Are un preț economic și mobilierul realizat din acesta poate avea o multitudine de forme și decoruri, realizandu-se aproape orice tip de mobilier, de la bucătarii, la dulapuri, mobilier de sufragerie, dormitor, birou.

Cum alegi un mobilier de calitate. Despre palul melaminat! Mobila poate fi achiziționată ca atare din magazine specializate, ori realizată pe comandă de către micii mobiliști existenți pe piață. Atunci când mobila este realizată pe comandă, există un grad de control asupra calității acesteia, întrucât ea va fi executată conform dorințelor și specificațiilor dumneavoastră, pornind de la tipologia palului ales, la căntuirea exclusivă pe toate laturile, până la balamalele

cu amortizare și mânerele de decor sau push-urile cu amortizare incorporată în blatul de mobilier.

Cum alegi un mobilier de calitate.
Cum alegi un mobilier de calitate.

Palul este un material folosit exclusiv la interior, de preferat în zonele uscate ale încăperilor, ce poate fi decupat aproape în orice formă, decorat cu o varietate largă de filme decorative denumite melamină care se aplică peste placa brută și ulterior căntuit la margini pentru o sigilare perfectă a plăcii.

Citeste si: Cum sa decorezi in stil retro! Aplica aceste trucuri!

Cum alegi un mobilier de calitate. Despre palul melaminat! Ajungem astfel și la subiectul calitate. În primul rand, există mai mulți producători de pal melaminat existenți pe piață. Palul se realizează în diferite grosimi, vine cu diferite decoruri, dar ce conferă calitatea acestuia cel mai mult este cantul aplicat, adică marginea care sigiliează placa. Cantul poate avea și el diferite grosimi, de la 0.4 mm cantuiri în zonele ascunse ale pieselor de mobilier, până la 2 mm grosime, în zonele expuse, cantul de grosime 2 având și un aspect pufos și neexistand posibilitatea de a te zgăria în colțurile de mobilă. Astfel, în cazul unei placi bine sigilate, nu există posibilitatea ca umiditatea să intre în interiorul plăcii și să îi afecteze calitatea în timp, prin degradarea acesteia.


Abonează-te pe

Citește și:

Imagini fabuloase! Iata casa impresionanta a celebrei actrite Deniz Cakir

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografie: data nașterii, vârstă, cine este iubitul ei

DESCOPERĂ: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri