Cum să te relaxezi în weekend alături de prieteni. 8 activități distractive, care vă vor face să vă simțiți extraordinar!

activitati de weekend

Activități de weekend

Află din acest articol câteva idei de activități pe care să le faci alături de prieteni în weekend, sau în zilele voastre libere.

Viața de zi cu zi este destul de stresantă și de aceea momentele de relaxare sunt foarte importante. De cele mai multe ori, atunci când vine weekendul te întrebi cu prietenii tăi cum să vă umpleți timpul, astfel încât să vă bucurați de clipe frumoase și relaxante. Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să te distrezi alături de persoanele dragi, astfel încât să vă simțiți bine și să rămâneți cu amintiri frumoase.

1. Mergeți la un festival

ce sa faci in weekend
Ce sa faci în weekend[Sursa foto: freepik]

În ultima vreme, și la noi în țară au început să apară tot mai multe festivaluri. Aceste evenimente sunt ideale pentru a te distra cu prietenii. Fii sigur că nu ratezi festivalurile din zona ta, dar chiar și cele care nu sunt în orașul tău pot fi o variantă foarte bună. În plus, vă puteți petrece toată ziua în cadrul evenimentului, deoarece pe tot parcursul zilei există diverse activități.

În plus, la festival se creează cele mai frumoase amintiri.

2. Faceți o drumeție

activitati cu prietenii
Activități cu prietenii[Sursa foto: freepik]

Din fericire, țara noastră are o natură extraordinară și există diverse zone perfecte pentru o drumeție. Nu doar că petreceți timp de calitate împreună, ci faceți și mișcare și vă bucurați de aerul proaspăt oferit de natură. Tot ce trebuie să faceți este să vă luați echipament special și să vă alegeți un munte pe care să organizați traseul.

3. O seară de film

Există unele momente când pur și simplu nu ai energie să ieși din casă, dar îți dorești să petreci timp alături de cei dragi. În astfel de momente, întâlnirile acasă sunt exact ceea ce ai nevoie. Așadar, o seară de film este perfectă pentru a te simți bine și a te relaxa. Dacă vreți să vă distrați și mai mult, alegeți să vizionați un film de comedie sau chiar horror.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

4. Degustare la restaurant

Clasica întâlnire de la restaurant nu se va demoda niciodată. Este un mod bun de a socializa, a te relaxa alături de prieteni și de a te bucura de preparate gustoase. Este mai interesant dacă de fiecare dată când vă vedeți la restaurant, încercați un specific nou.

5. O zi la spa

idei de activitati cu prietenii
Idei de activități cu prietenii[Sursa foto: freepik]

Ce altceva definește mai bine cuvântul relaxare decât o zi la spa? Cel puțin o dată pe lună trebuie să îți iei cele mai bune prietene și să vă bucurați împreună de relaxare totală, la spa. Este o metodă bună de a te reconecta cu prietenele tale și de a te liniști după o săptămână stresantă.

6. Petrecere la piscină

În cazul în care unul din prietenii tăi are piscină, este o ocazie perfectă să organizați o petrecere în curte. Astfel de momente vă vor aduce atât relaxare, cât și distracția de care aveți nevoie. Nu uita să preparați cocktail-urile preferate și să vă bucurați de soare!

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

7. Jocuri de societate

Pentru zilele în care îți inviți prietenii la tine acasă, jocurile de societate vă pot face seara mai distractivă. Indiferent de vârstă, acestea îți pun mintea la contribuție, însă te și relaxează și amuză.

8. Picnic în natură

În cazul în care te-ai săturat de clasicele ieșiri la restaurant sau terasă, însă vrei totuși să te bucuri de ceva de băut și mâncat, picnicul este alegerea potrivită. Este păcat să nu te bucuri de o zi însorită, profitând de vremea bună, alături de cei mai buni prieteni. În plus, la un picnic poți face o mulțime de activități și jocuri distractive. De asemenea, chiar și prepararea gustărilor poate fi un moment de relaxare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Hobby-uri pentru femeile sofisticate. Idei de activități elegante și creative pentru femei

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Mirela Vaida nu și-a pierdut accentul moldovenesc! Vedeta vorbește fără jenă graiul moldovenesc: „Când mă sfădesc cu ai mei, să vezi ce e la gura mea. Nu am uitat de unde am plecat.”

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies