Cum să te reconectezi cu energia Yin. 3 moduri prin care te poți conecta cu energia ta feminină

Cum să te reconectezi cu energia Yin

Află din rândurile următoare ce trebuie să faci ca să te conectezi cu energia ta feminină.

Energia Yin, numită și energia feminină este un concept de bază a artei Feng Shui, care este din ce în ce mai

prezent în zilele noastre, tocmai pentru că este mai puțin accesat. Înainte de toate, este foarte important de precizat că fiecare dintre noi, indiferent de sex are în el atât energie masculină, cât și energie feminină, cele două formând un tot unitar. Există de asemenea, bărbați care au mai multă energie feminină și femei care au mai multă energie masculină. Acest lucru este proporțional cu felul în care gândesc, vorbesc, cum arată și cum se comportă în raport cu ceilalți.

De aceea, noi ca femei este foarte important să ne accesăm energia feminină, fără a pierde însă esențialul pe care trebuie să-l extragem din energia masculină.

Află din rândurile următoare mai multe informații despre principiul Yin, de ce este important să fii în contact cu energia ta feminină și cum te pot reconecta la aceasta.

Ce reprezintă, de fapt, principiul Yin 

Citește și: Ce este energia Yin și cum poți să o hrănești                                                    

Cum să te reconectezi cu energia Yin

Cum să te reconectezi cu energia Yin

[Sursa foto: pexels]
                       

Potrivit maeștrilor Feng Shui, principiul Yin reprezintă elementul întunecat al acestei lumi, partea intimă, femininul, noaptea sau răul.

De asemenea, el este reprezentat prin materia stabilă care este pământul.

Este foarte important de precizat faptul că principiul Yin nu ar trebui privit ca ceva rău deoarece întreg Universul este format atât din Yin, cât și din Yang, cele două regăsindu-se în absolut orice, într-o proporție mai mică sau mai mare.

Astfel, principiul Yin are atât valoare spirituală, cât și umană. La nivel spiritual, vorbim despre natura, care este dominată de întuneric, răceală și umezeală, iar la nivel uman, principiul Yin simbolizează feminitatea și inerția.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

De ce e important să fii în contact cu energia ta feminină

Cum să te reconectezi cu energia Yin

Cum să te reconectezi cu energia Yin

[Sursa foto: pexels]

Fiecare femeie are nevoie de anumite lucruri care să o ajute să rămână în contact cu energia ei feminină. Este foarte important pentru o femeie să se simtă în energie feminină, așa cum este pentru un bărbat să se simtă în energie masculină.

În primul rând, energia feminină se manifestă în fiecare acțiune pe care o întreprindem de-a lungul vieții. Fie că vorbim despre felul nostru de a fi, până la cum relaționăm cu cei din jurul nostru, cum muncim sau cum ne odihnim, toate au legătură cu energia noastră dominantă.

De aceea, este foarte important să înțelegem că energia feminină este cea care ne ajută să fim creative, să trăim în prezent, să fim conștiente de emoțiile și sentimentele noastre, să cântăm, să dansăm și să ne dezvoltăm partea aceasta artistică.

De asemenea, energia feminină ne ajută să fim spontani, să ne asumăm riscuri și să avem resursele emoționale de care avem nevoie să trecem peste o situație neplăcută din viață.

Cum te poți reconecta cu energia Yin

Citește și: Cum păstrezi feminintatea în timpul sarcinii

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Cum să te reconectezi cu energia Yin

Cum să te reconectezi cu energia Yin

[Sursa foto: pexels]

Pentru a te reconecta cu energia Yin este foarte important de reținut faptul că aceasta există peste tot, trebuie doar să știi cum să o accesezi.

Explorează-ți latura creativă

După cum spuneam, energia feminină este asociată cu creativitatea. De aceea, atunci când simți că undeva ai pierdut-o pe drum, încearcă să explorezi mai mult această latură a ta și să te redescoperi. Nu uita că energia Yin poate fi găsită și în muzică. Astfel, o muzică lentă, liniștitoare, precum muzica de relaxare, te va ajuta să te reconectezi la energia ta feminină.

Exprimă-ți emoțiile

Exprimarea emoțiilor te va ajuta să te reconectezi cu energia ta feminină. Așadar, atunci când simți o emoție puternică, este foarte important să verbalizezi acest lucru și să încerci pe cât posibil să o descrii. De asemenea, la fel de important este să îți accepți emoțiile și să faci pace cu ele, să te iubești pe tine exact așa cum ești.

Acceptă-ți defectele

Cum să te reconectezi cu energia Yin

Cum să te reconectezi cu energia Yin

[Sursa foto: pexels]

Nimeni nu este perfect, iar asta o știm cu toții, dar din păcate ne este foarte greu să ne acceptăm defectele. Iubește-ți corpul, fie el și cu câteva vergeturi și nu mai fi atât de dură cu tine însăți. Bineînțeles, fă tot posibilul ca să ajungi la cea mai bună versiune a ta, dar nu te critica singură dacă nu poți să îndeplinești acest obiectiv.Citește și:

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Trasaturile feminine pe care barbatii le adora: cum sa fii de-a dreptul irezistibila

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies