Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!


Coronavirus a izbucnit în China în anul 2019 și a lovit întreg pământul în anul 2020, schimbând în totalitate obiceiurile oamenilor de a trăi, dar și de a se relaxa. Trăim într-o perioadă în care sănătatea este mai importantă decât orice și siguranța celor dragi este pe primul loc. Trebuie să ne adaptăm cu toții la aceste vremuri sumbre și să găsim o modalitate de a fi fericiți în continuare,  fără a pune în joc siguranța celor din jur.


In articol:

Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie! Coronavirus a izbucnit în China în anul 2019 și a lovit întreg pământul în anul 2020, schimbând în totalitate obiceiurile oamenilor de a trăi, dar și de a se relaxa. Trăim într-o perioadă în care sănătatea este mai importantă decât orice și siguranța celor dragi este pe primul loc. Trebuie să ne adaptăm cu toții la aceste vremuri sumbre și să găsim o modalitate de a fi fericiți în continuare,  fără a pune în joc siguranța celor din jur.

Evident că cea mai bună modalitate de a nu te îmbolnăvi pe tine sau pe ceilalți este să rămâi acasă și să ai contact minim cu alte persoane. Dar socializarea joacă un rol important în sănătatea mentală a fiecărui om și nu trebuie neglijată.

O modalitate de a tine legătura cu oameni dragi este să vorbești des la telefon cu aceștia, să fii prezent online și, de ce nu, video call-uri în fiecare seară. Dacă decizi totuși să te întâlnești fizic cu cei dragi tie, există modalități în siguranță de a face acest lucru, respectând regulile impuse de pandemie.

Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!
Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!

Ieși la terasă, dar nu împarți mâncarea sau tacâmurile

Dacă ai ieșit în oraș cu cei dragi și unul dintre ei este pozitiv și asimptomatic, riscul de a folosi la comun tacâmurile este legat mai departe de atingerea fetei. Posibil să nu existe un risc major în partajarea gustărilor, dar este foarte important să iți menții mâinile cât mai curate posibil. Prin urmare, evită să împarți mâncarea sau băuturile cu cei dragi, atunci când vă întâlniți la terasă.

Citeste si: Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!

Planificați întâlnirile afară, pe cât de mult posibil

În primă fază, trebuie să înțelegi că acum nu este momentul pentru petreceri sau evenimente la care să participe prea mulți oameni. În timp ce specialiștii și cercetătorii lucrează din plin la descoperirea și distribuirea unui vaccin pentru noul coronavirus, nouă ne revine sarcina de a preveni răspândirea acestuia. Prin urmare, dacă dorești să te întâlnești cu cei dragi, alege un loc în aer liber, deoarece vântul ajută dispersarea particulelor cu ușurință.


Abonează-te pe

Citește și:

Covid impune noi reguli. Ce trebuie să faci începând de azi!

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Horoscop zilnic duminică, 29 noiembrie 2020! Nativii zodiei Scorpion vor avea un succes uriaş pe plan financiar!

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 noiembrie 2020! Nativii zodiei Gemeni sunt împliniți în dragoste!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 28 noiembrie 2020. Fecioarele ajung la capăt de drum

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ada Condeescu a născut! Cum se simte actrița?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri