Cum să porţi bijuteriile cu pietre semipreţioase în funcţie de puterea acestora şi de culoarea ochilor tăi


Bijuterii cu pietre semipreţioase! Cum să le porţi în funcţie de culoarea ochilor tăi?


In articol:

Bijuteriile cu pietre semipreţioase sunt favoritele femeilor din întreaga lume, având capacitatea de a evidenţia orice ţinută atunci când sunt alese şi combinate corect. Acestea au capacitatea de a vă reflecta personalitatea şi de a vă menţine mereu în tendinţe, indiferent de ţinutele pentru care le alegeţi.  

 

Pietrele colorate şi strălucitoare dau o notă de lux oricărei ţinute atunci când alegerea acestora nu este una întâmplătoare. Selecţia celor mai potrivite bijuterii cu pietre semipreţioase se poate face în funcţie de puterea acestora şi de culoarea ochilor sau de ţinuta la care doriţi să le asortaţi. Iată criteriile de care puteţi ţine cont pentru a face alegerea corectă în aceste cazuri.

Puterea vindecătoare a pietrelor semipreţioase

Pietrele semipreţioase utilizate pentru decorarea celor mai frumoase bijuterii nu sunt doar atractive din punct de vedere estetic ci sunt considerate chiar magice în anumite culturi. Indiferent de cât de intensă este nuanţa acestora sau de dimensiunea lor, majoritatea pietrelor semipreţioase utilizate pentru înfrumuseţarea bijuteriilor din argint sunt considerate a fi adevărate talismane cu puteri vindecătoare.

 

Să descoperim împreună astăzi semnificaţia celor mai cunoscute pietre naturale semi-preţioase pentru ca voi să le alegeţi pe cele mai potrivite!

 

Cuarţ roz sau incolor

 

Această rocă semipreţioasă este considerată piatra iubirii atunci când este roz. Este recomandată purtarea acesteia în zona în care este localizată chakra inimii întrucât are capacitatea de a emite vibraţii pentru iubire necondiţionată şi bucuria de a trăi.  Cuarţul incolor este considerat în diverse culturi o piatră a puterii, care vă poate proteja şi aduce armonie în suflet. Aceasta este utilizată în mod frecvent şi în timpul meditaţiei de către persoanele dornice să îşi găsească liniştea.

Ametistul

Această piatră semipreţioasă este recomandată tuturor celor care vor să intre cu uşurinţă în starea de meditaţie, să aibă parte de pace şi să se concentreze foarte bine în anumite situaţii. Ametistul este considerat un adevărat simbol al spiritualităţii, fiind frecvent întâlnit în arsenalul de bijuterii al persoanelor interesate de toate elementele care le pot ajuta să aibă o viaţă spirituală mai bună.

 

Carneolul (cornalina)

Această piatră preţioasă este considerată potrivită a fi purtată de către persoanele care vor să fie mereu vesele, pline de energie şi să poată lua decizii cu uşurinţă. Energiile pozitive din organism sunt stimulate de bijuteriile care includ astfel de pietre preţioase.

 

Alegerea bijuteriilor potrivite în funcţie de culoarea ochilor

Există numeroase bijuterii cu pietre semipreţioase care cu siguranţă vă atrag imediat atenţia însă ştiaţi că alegerea corectă a acestora se face şi în funcţie de culoarea ochilor voştri? Iată câteva criterii de bază de care puteţi ţine cont în această etapă:

 

  • Dacă aveţi ochii albaştri, bijuteriile din argint cu lapis lazuli, turcoaz sau labradorit sunt perfecte pentru a obţine un contrast cromatic plăcut şi discret.

  • Persoanele care au ochii cu nuanţe violet pot purta bijuterii din argint cu pietre preţioase precum carneolul, ametistul, piatra lunii sau granata faţetată, care le va pune perfect în valoare culoarea deosebită a ochilor.

  • Dacă aveţi ochii verzi şi doriţi să îi evidenţiaţi, puteţi opta pentru bijuteriile din argint cu ametist sau onix verde care vor arăta perfect în special în cazul ţinutelor elegante, de seară.

  • Ochii căprui arată foarte bine în combinaţie cu diverse bijuterii cu pietre preţioase precum sideful sau lapis lazuli. Nici perlele nu reprezintă o variantă de neglijat în cazul bijuteriilor atunci când doriţi să evidenţiaţi frumuseţea naturală a ochilor căprui.

  • Ametistul mov, lapis lazuli şi onixul negru sunt alegeri ideale în cazul celor care au ochii negri şi vor să îi pună în valoare cu ajutorul unor bijuterii colorate. Ochii de această nuanţă pot fi cel mai uşor evidenţiaţi, permiţând utilizarea bijuteriilor în culori variate şi cu diverse forme, fără a da senzaţia unei imagini prea încărcate.

 

Bijuteriile cu pietre semipreţioase au capacitatea de a evidenţia şi înfrumuseţa orice ţinută şi imagine atunci când sunt alese şi asortate corect. Puteţi opta cu încredere şi pentru bijuterii din argint decorate cu labradorit, lapis lazuli, abalone, malachit, perle, piatra lunii şi alte pietre naturale speciale care vă vor asigura o prezenţă unică la orice eveniment special.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri