Cum sa pastrezi mustul ca sa nu fermenteze - 3 metode fara conservanti


Tot mai multa lume tanjeste dupa produsele eco. In cele ce urmeaza va prezentam trei metode de pastrare a mustului fara conservanti:

Pastrarea prin congelare

Dupa ce mustul s-a limpezit el se trage in sticle. Nu sunt recomandate flacoanele din polietilena pentru ca pot influenta gustul mustului. Sticlele se lasa goale de doua degete, pentru ca prin inghet mustul se dilata si ne putem astepta la explozii. Apoi sticlele se aseaza in congelator. Cand dorim sa le folosim le scoatem din congelator si le tinem doua-trei ore la temperatura camerei. Mustul pastrat prin congelare isi pastraza toate calitatile, pentru ca la temperaturi scazute fermentatia acetica nu se produce.

Citeste mai multe aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Lidia Fecioru, despre cadourile care aduc noroc și bunăstare: „Pot fi dăruite în casa nouă...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri