Cum sa netezesti ridurile prin masaj facial


Pentru a preveni si atenua ridurile verticale care ne fac sa aratam obosite si cu cativa ani mai mult decat in realitate avem la dispozitie o metoda pe cat de simpla, pe atat de eficienta: masajul facial.

Incercati sa alegeti un produs la tub, deoarece va fi mai usor de aplicat direct pe riduri. Folositi produsul zilnic, dimineata sau seara, respectand pasii de mai jos:

1. Aplicati produsul direct pe ridurile verticale

Utilizand capatul de dozare, aplicati produsul direct pe ridurile verticale (de la ridurile dintre sprancene spre ridurile nasogiene, apoi sub colturile buzelor).

2. Prindeti si inaintati de-a lungul ridurilor nasogiene
Prindeti un pliu al pielii intre partea carnoasa a primelor trei degete si a doua articulatie a degetului mare. Inaintati spre ridurile nasogiene, apoi tineti cele trei degete stranse si lasati-le sa alunece spre tampla. Repetati miscarea de la mijlocul ridurilor nasogiene (din coltul buzei) spre exterior, spre urechi. Repetati de 3 ori pentru fiecare parte.

3. Prindeti si inaintati de-a lungul fruntii pentru a aborda ridurile dintre sprancene

Utilizati miscari repetate de prindere pentru a inainta din partea superioara a nasului spre centrul fruntii, apoi treceti degetele spre exterior spre tample pentru un efect de fermitate. Utilizati aceeasi miscare pe partea cealalta a fruntii. Repetati miscarile de 3 ori pentru fiecare parte.

4. Mariti conturul buzelor pentru a evita ridurile din coltul gurii
Utilizati partea carnoasa a degetului aratator si degetul mare pentru a efectua miscari mici de prindere in unghiurile corecte pentru riduri pe marginea buzei superioare. Repetati miscarea de mai multe ori de-a lungul buzei superioare.

5. Finalizati cu o miscare ascendenta de netezire pe toata fata

Finalizati masajul cu o miscare ascendenta de netezire pe toata fata si pe gat, de la interior spre exterior.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri