Cum sa mananci bine de Sarbatori daca nu consumi carne! Anca Alungulesei propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!


Ca o alternativa la masa de Craciun traditionala, cu feluri de mancare foarte gustoase, dar care, de multe ori, creeaza dificultati de digestie, Anca Alungulesei, specialist in deserturi raw-vegane si expert in nutritie, propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!

 

Icre din caju, lapte vegetal, ceapa si condimente, salata de boeuf cu toate ingredientele traditionale, insa fara carne si cu maioneza de caju, dar si chiftelute raw vegane din seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, rosii, usturoi si condimente se pot afla pe masa celor care opteaza pentru preparate de Craciun netratate termic si fara ingrediente de origine animala.
“Piesele de rezistenta” care nu lipsesc de pe aproape nici o masa in ziua de Craciun sunt bineinteles sarmalele si cozonacii. Insa nici chiar cei care aleg varianta raw vegana pentru meniul din aceasta zi nu trebuie sa renunte la ele.
Sarmalutele din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata si sos de rosii satisfac gustul oricarui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din  fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere si mirodenii poate fi mancat fara grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate in exces dupa sarbatorile de iarna.
Sursa

Icre din caju, lapte vegetal, ceapa si condimente, salata de boeuf cu toate ingredientele traditionale, insa fara carne si cu maioneza de caju, dar si chiftelute raw vegane din seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, rosii, usturoi si condimente se pot afla pe masa celor care opteaza pentru preparate de Craciun netratate termic si fara ingrediente de origine animala.

“Piesele de rezistenta” care nu lipsesc de pe aproape nici o masa in ziua de Craciun sunt bineinteles sarmalele si cozonacii. Insa nici chiar cei care aleg varianta raw vegana pentru meniul din aceasta zi nu trebuie sa renunte la ele.

Sarmalutele din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata si sos de rosii satisfac gustul oricarui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din  fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere si mirodenii poate fi mancat fara grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate in exces dupa sarbatorile de iarna.

Sursa

 


Citește și:

Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

Bombă în showbiz! Două vedete din România se întâlnesc pe ascuns!

Cea mai bună rețetă de chec. Ingrediente și ponturi

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Guvernul introduce noi restricții? Executivul poate opri traficul pe timpul nopții!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 1 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu se simt singuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri