Cum sa mananci bine de Sarbatori daca nu consumi carne! Anca Alungulesei propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!


Cum sa mananci bine de Sarbatori daca nu consumi carne! Anca Alungulesei propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!

Ca o alternativa la masa de Craciun traditionala, cu feluri de mancare foarte gustoase, dar care, de multe ori, creeaza dificultati de digestie, Anca Alungulesei, specialist in deserturi raw-vegane si expert in nutritie, propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!

 

Icre din caju, lapte vegetal, ceapa si condimente, salata de boeuf cu toate ingredientele traditionale, insa fara carne si cu maioneza de caju, dar si chiftelute raw vegane din seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, rosii, usturoi si condimente se pot afla pe masa celor care opteaza pentru preparate de Craciun netratate termic si fara ingrediente de origine animala.
“Piesele de rezistenta” care nu lipsesc de pe aproape nici o masa in ziua de Craciun sunt bineinteles sarmalele si cozonacii.
Insa nici chiar cei care aleg varianta raw vegana pentru meniul din aceasta zi nu trebuie sa renunte la ele.
Sarmalutele din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata si sos de rosii satisfac gustul oricarui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din  fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere si mirodenii poate fi mancat fara grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate in exces dupa sarbatorile de iarna.
Sursa

Icre din caju, lapte vegetal, ceapa si condimente, salata de boeuf cu toate ingredientele traditionale, insa fara carne si cu maioneza de caju, dar si chiftelute raw vegane din seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, rosii, usturoi si condimente se pot afla pe masa celor care opteaza pentru preparate de Craciun netratate termic si fara ingrediente de origine animala.

“Piesele de rezistenta” care nu lipsesc de pe aproape nici o masa in ziua de Craciun sunt bineinteles sarmalele si cozonacii.

Insa nici chiar cei care aleg varianta raw vegana pentru meniul din aceasta zi nu trebuie sa renunte la ele.

Sarmalutele din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata si sos de rosii satisfac gustul oricarui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din  fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere si mirodenii poate fi mancat fara grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate in exces dupa sarbatorile de iarna.


Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce cadou a primit Oana Radu de ziua ei de nume? Soțul ei, Cătălin Dobrescu, a surprins-o din nou: „E doar foarte frumos!”

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Mellina a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a reacționat cântăreața: „Am rămas fară cuvinte...”

Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei! Cine este concurenta care a părăsit emisiunea

Vremea de marti, 18 ianuarie 2022, anuntul ANM: vreme deosebit de rece!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea își mai dorește un copil! Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV: „Daaa! O fetiță”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri