Cum să iți faci cumpărăturile în siguranță, în plină pandemie!


Cum să iți faci cumpărăturile în siguranță, în plină pandemie!

În ziua de astăzi, în contextul restricțiilor impuse de autorități și a unei vieți petrecute preponderent în casă, pentru mulți dintre noi cumpărăturile pentru acasă realizate la supermarket reprezintă acel moment în care intrăm cel mai mult în contact cu alți oameni. Cu cât sunt mai aglomerate supermarketurile, cu atât intrăm mai mult în interacțiune cu alti oameni prin urmare, riscul de transmitere a virusului este mai mare.

Cum să iți faci cumpărăturile în siguranță, în plină pandemie! În ziua de astăzi, în contextul restricțiilor impuse de autorități și a unei vieți petrecute preponderent în casă, pentru mulți dintre noi cumpărăturile pentru acasă realizate la supermarket reprezintă acel moment în care intrăm cel mai mult în contact cu alți oameni. Cu cât sunt mai aglomerate supermarketurile, cu atât intrăm mai mult în interacțiune cu alti oameni prin urmare, riscul de transmitere a virusului este mai mare.

Cum să iți faci cumpărăturile în siguranță, în plină pandemie!
Cum să iți faci cumpărăturile în siguranță, în plină pandemie!

Cum astfel am putea să ne realizam cumpărăturile, astfel încât să fim în siguranță? Ca să se infecteze, o persoană trebuie să fie expusă unui anumit număr de particule de virus, dar nu se cunoaște încă cu exactitate care este acest număr pentru Sars-Cov-2, virusul care provoacă Covid-19. O persoană poate fi expusă la virus inhalându-l sau atingând obiecte infectate de virus și transferându-le ulterior la gură, nas sau ochi.

Prezentăm în cele ce urmează câteva sfaturi pentru că o persoană să își realizeze cumpărăturile în siguranță, în plină pandemie:

Stai acasă, dacă poți. Există numeroase aplicații pe telefon în ziua de astăzi și iți poți realiza cumpărăturile online. Dacă nu reușești să iți efectuezi toate cumpărăturile online și trebuie să ieși din casă, planifică totul din timp, astfel încât să iți realizezi toate cumpărăturile din prima și să nu trebuiască să te întorci și a doua oară după diferite produse care erau pe lista de cumpărături și ai uitat să le iei.

Citeste si: Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!

Poartă mască, mănuși și ia după tine șervetele dezinfectante. Masca trebuie purtată corespunzător, astfel încât să acopere bine și nasul și gura. Utilizează șervețelele dezinfectante pentru a iți șterge produsele pe care le achiziționezi, dar și să iți cureți căruciorul pe care îl folosești în magazin.

Păstrează distanța de 2 metri față de persoana din fața ta. Stai cât mai puțin în magazin. Încearcă să atingi cât mai puține obiecte și nu zăbovi prea mult pe culoare. Este important să menții distanța față de celelalte persoane care se află în magazin și nu iți atinge fața. Evită contactul cu obiectele din magazin. Folosește plata cu cardul sau telefonul.  


Abonează-te pe

Citește și:

Roiniţa, planta minune folosită în tratarea Alzheimerului!

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri