Cum sa gatesti ciupercile Champignon ca sa fie sanatoase!


O cana de ciuperci asigura organismului 50 de calorii din care acesta isi poate extrage energia necesara.

 

Cat timp trebuie sa fierbeti ciupercile Champignon?
Timpul de fierbere a ciupercilor Champignon depinde foarte mult de starea lor: prospata sau congelata.
Daca sunt proaspete, se fierb in cratita cu apa deja clocotita timp de 7 minute.
In oala sub presiune se lasa doar pentru 5 minute. In acest mod veti reusi sa pastrati toţi nutrientii din ciuperci.
Daca alegeti sa le preparaţi in oala pentru gatit cu abur, le puteti lasa timp de 10 minute.
In cazul in care aveti la indemana ciuperci congelate, acestea trebuie initial decongelate la tamperatura camerei. Dupa aceasta, se spala si se pun la fiert in apa clocotita pentru 3 minute.
Cum trebuie sa fierbeti ciupercile pentru salata?
Daca doriti sa fierbeti Champignoanele pentru salata, trebuie sa pregatiti intai de toate marinada. Puneti la fiert un vas cu apa, in care adaugati: piper negru boabe, cuisoare, frunze de dafin, o lingurita de sare si una de zahar. Adaugati aici ciupercile dupa ce marinada clocoteste. Lasati-le sa fiarba aproximativ 7-10 minute.
Sursa: Realitatea.net

Cat timp trebuie sa fierbeti ciupercile Champignon?

Timpul de fierbere a ciupercilor Champignon depinde foarte mult de starea lor: prospata sau congelata.

Daca sunt proaspete, se fierb in cratita cu apa deja clocotita timp de 7 minute.

Delicios! Ciuperci umplute din 3 ingrediente!

In oala sub presiune se lasa doar pentru 5 minute. In acest mod veti reusi sa pastrati toţi nutrientii din ciuperci.Daca alegeti sa le preparaţi in oala pentru gatit cu abur, le puteti lasa timp de 10 minute.

In cazul in care aveti la indemana ciuperci congelate, acestea trebuie initial decongelate la tamperatura camerei. Dupa aceasta, se spala si se pun la fiert in apa clocotita pentru 3 minute.

Budinca de ciuperci cu paine! Cea mai simpla reteta!

Cum trebuie sa fierbeti ciupercile pentru salata?

Daca doriti sa fierbeti Champignoanele pentru salata, trebuie sa pregatiti intai de toate marinada. Puneti la fiert un vas cu apa, in care adaugati: piper negru boabe, cuisoare, frunze de dafin, o lingurita de sare si una de zahar. Adaugati aici ciupercile dupa ce marinada clocoteste. Lasati-le sa fiarba aproximativ 7-10 minute.

Sursa: Realitatea.net


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Make-up artistul Mihaela Rotaru îţi arată cât te schimbă un machiaj monocrom! Este trend-ul momentului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri