Cu un blat ușor rumenit și ingredientele perfecte, potrivite gustului tău, iți spunem astăzi cum să pregătești o pizza chiar la tine acasă.
Există vreun om pe pământul acesta care să nu adore o pizza proaspăt scoasă din cuptor? Cu un blat ușor rumenit și ingredientele perfecte, potrivite gustului tău, iți spunem astăzi cum să pregătești o pizza chiar la tine acasă. Am ales astăzi pentru tine o rețetă de casă cu blat pufos și topping delicious de legume și bacon. Trebuie să o încerci!
Pentru pregătire, ai nevoie de următoarele ingrediente: un strop de sare, 50 ml de lapte călduţ, 50 ml de apă minerală, 3-4 linguri de ulei, 400 de grame de făină, 300 de grame de măsline, un
S-a dovedit că pizza este unul dintre cele mai consumate alimente de la noi, alături de burger. Mulțumită varietății sale existente pe piață, dar și din cauza unei lipse de timp, mulți dintre romani preferă să își comande o pizza sau să mănânce în oraș, atunci când apare această poftă.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Rețetă pizza de casă cu blat pufos
- Pui într-un bol faina pe care ai cernut-o, faci o gaura în mijloc și acolo adaugi oul, praful de sare și laptele cald în care a fost topită drojdia în prealabil.
- Amesteci ingredientele ușor, până se încorporează toată faina, adaugi uleiul și apa minerală și frămânți foarte bine; peste compoziție pui un șervețel și lași la crescut 30 de minute.
- Intre timp pregătești toppingul, tai măslinele, baconul, gogoșarul și ardeiul feliuțe. Decojesti roșiile, le tai cubulete și razi mozzarela.
- Ungi cu ulei o tavă de aragaz, întinzi aluatul uniform, apoi așezi toate ingredientele. Ornezi cu puțin busuioc și bagi pizza în cuptorul încins.
Citeste si: NOTEAZĂ: La ce temperatură se coace PIZZA. Află secretele pentru o pizza
Citeste si: NOTEAZĂ: Cum să îți faci PIZZA de dietă