Cum să faci codița cu tuș în funcție de forma ochiului tău? Iată ce trucuri trebuie să știi!


Iată cum poți realiza un machiaj tip ochi de pisică în funcție de forma ochilor tăi!


In articol:

Machiajul „cat eye” are un aspect dramatic, întrucât linia de sus a genelor, dar și cea de jos, trebuie evidențiate, astfel încât să obțineți privirea de pisicuță.

PENTRU OCHI DEPĂRTAȚI

Dacă aveți ochii depărtați, codița dramatică a machiajului „cat eye” poate accentua acest defect al fizionomie. Efectul va fi invers dacă realizați o codiță scurtă și orientată în sus. Dacă folosiți un dermatograf lichid, extindeți linia spre interior, către colțurile interioare, pentru a obține un look intrigant, dar totuși echilibrat.

PENTRU OCHI APROPIAȚI

Dacă vă doriți să extindeți ochiul spre exterior, trebuie să trasați o linie mai lungă și neapărat orizontală, astfel încât să alungească forma ochiul. Trebuie să duceți linia cu dermatograful până în colțul interior. Accentul trebuie pus însă spre exterior.

PENTRU OCHI MICI

Dacă aveți ochii mici, linia trebuie să fie ușor estompată, întrucât liniile precise vor face ochii să pară și mai mici.

Trebuie să folosiți un fard lichid în locul creionului dermatograf, pentru a vă deschide ochii și pentru a evidenția forma pe care o aveți. Linia trebuie să se termine într-o codiță, pe care o veți estompa, astfel încât machiajul să capete aspect de umbră.

Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si: Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: 7 măşti pentru ten uscat. Le poți prepara la tine acasă!

PENTRU OCHI ÎNFUNDAȚI

În acest caz, pleoapa este puțin acoperită și o linie subțire va fi practic invizibilă. Este indicat să o îngroșați cât mai mult. Trebuie să folosiți un tuș lichid și o pensulă cu formă unghiulară pentru a reuși să obțineți look-ul perfect de pisică.

Dermatograful trebuie aplicat pe liniile interioare ale genelor, în egală măsură, pentru a echilibra look-ul. Linia orientată spre exterior trebuie ușor estompată, pentru a obține un machiaj sexy, ușor umbrit.

PENTRU OCHI MIGDALAȚI

Forma migdalată a ochilor se poate accentua, fiind creat efectul de mărire a ochiului prin trasarea unei linii subțiri de-a lungul pleoapei, care să confere profunzime privirii și să accentueze ochiul migdalat.

Citeste si: Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei din 1 iunie 2023. O zodie celebrează iubirea alături de partenerul de viață!

Zodiac 1 iunie 2023. Află ce zodie se recreează în natură!

Vica Blochina, RELAȚIE cu Cristi Borcea? A spus tot fără ocolișuri. Fanii au rămas mască - ego.ro

Cât costă casa din Elveția unde Tina Turner a murit?! A lăsat o avere colosală - wowbiz.ro

Coșmarul pe care îl trăiește Shakira, împreună cu cei doi copii, la Miami! Cântăreața caută soluții imediate - radioimpuls.ro

Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Iris este de partea ei: „Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea” - kanald2.ro

Povestea tulburătoare a trei copii greu încercați de soartă! Micuții s-au născut într-o lume sufocată de sărăcie și au ajuns în grija bunicii după ce mama lor s-a îmbolnăvit - kanald.ro

Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi? - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
45 Mesaje pentru 1 iunie 2023, Ziua Copilului. “Îți doresc o zi plină de veselie, cadouri și multe zâmbete de Ziua Copilului! Ești special în felul tău, iar lumea este mai frumoasă cu tine în ea!"
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri