Cum să faci codița cu tuș în funcție de forma ochiului tău? Iată ce trucuri trebuie să știi!


Iată cum poți realiza un machiaj tip ochi de pisică în funcție de forma ochilor tăi!


In articol:

Machiajul „cat eye” are un aspect dramatic, întrucât linia de sus a genelor, dar și cea de jos, trebuie evidențiate, astfel încât să obțineți privirea de pisicuță.

PENTRU OCHI DEPĂRTAȚI

Dacă aveți ochii depărtați, codița dramatică a machiajului „cat eye” poate accentua acest defect al fizionomie. Efectul va fi invers dacă realizați o codiță scurtă și orientată în sus. Dacă folosiți un dermatograf lichid, extindeți linia spre interior, către colțurile interioare, pentru a obține un look intrigant, dar totuși echilibrat.

PENTRU OCHI APROPIAȚI

Dacă vă doriți să extindeți ochiul spre exterior, trebuie să trasați o linie mai lungă și neapărat orizontală, astfel încât să alungească forma ochiul. Trebuie să duceți linia cu dermatograful până în colțul interior. Accentul trebuie pus însă spre exterior.

PENTRU OCHI MICI

Dacă aveți ochii mici, linia trebuie să fie ușor estompată, întrucât liniile precise vor face ochii să pară și mai mici.

Trebuie să folosiți un fard lichid în locul creionului dermatograf, pentru a vă deschide ochii și pentru a evidenția forma pe care o aveți. Linia trebuie să se termine într-o codiță, pe care o veți estompa, astfel încât machiajul să capete aspect de umbră.

Citeste si: 7 măşti pentru ten uscat. Le poți prepara la tine acasă!

PENTRU OCHI ÎNFUNDAȚI

În acest caz, pleoapa este puțin acoperită și o linie subțire va fi practic invizibilă. Este indicat să o îngroșați cât mai mult. Trebuie să folosiți un tuș lichid și o pensulă cu formă unghiulară pentru a reuși să obțineți look-ul perfect de pisică.

Dermatograful trebuie aplicat pe liniile interioare ale genelor, în egală măsură, pentru a echilibra look-ul. Linia orientată spre exterior trebuie ușor estompată, pentru a obține un machiaj sexy, ușor umbrit.

PENTRU OCHI MIGDALAȚI

Forma migdalată a ochilor se poate accentua, fiind creat efectul de mărire a ochiului prin trasarea unei linii subțiri de-a lungul pleoapei, care să confere profunzime privirii și să accentueze ochiul migdalat.

Citeste si: Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri