Cum să faci cea mai bună ciorbă de fasole cu ciolan. Ingredientul care face diferenţa

Cum să faci cea mai bună ciorbă de fasole cu ciolan. Ingredientul care face diferenţa
Cum să faci cea mai bună ciorbă de fasole cu ciolan. Ingredientul care face diferenţa

Mod de preparare:

 

Fasolea, curăţată şi spălată, se pune la înmuiat în apă rece, cu câteva ore înainte să înceapă gătitul. Când a început să se umfle, se scurge. Se pune într-o oală mare cu apă rece. Se lasă la fiert o oră, timp în care se spumează, apoi se scurge apa şi se pune alta. Tot acum se pune la fiert şi ciolanul, în aceeaşi oală, acoperită cu un capac.

 

Citeşte continuarea pe feellikecooking.ro.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

HOROSCOPUL aduce Mercur Retrograd, începe o perioadă de coşmar. Cele mai ghinioniste zodii

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Oana Hanganu: 11 noiembrie 2018, ziua care anticipează schimbarea Axei Destinului

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies