Cum să eviți bărbații care înșală. Modurile secrete prin care bărbații infideli se fac plăcuți

Cum să eviți bărbații care înșală

Cum să eviți bărbații care înșală

Află din rândurile următoare ce trebuie să faci ca să eviți bărbații care înșală.

Nimeni nu își dorește să aibă o relație cu un partener care este predispus să înșele sau care probabil la un moment dat ne va înșela. Acest lucru depinde foarte mult și de modul în care evoluează relația, dar în general există anumite tipologii de bărbați care sunt mai predispuși să înșele decât ceilalți. În continuarea articolului vei descoperi câteva însușiri comune ale acestor bărbați și vei învăța cum poți să identifici bărbații care înșală.

Acest lucru nu înseamnă că dacă un bărbat are vreuna dintre însușirile menționate mai jos, cu siguranță că te va înșela, dar este bine să le iei în calcul atunci când ieși la întâlniri.

Bărbatul cu personalitate narcisistă

Cum să eviți bărbații care înșală
Cum să eviți bărbații care înșală[Sursa foto: freepik]

Atunci când vorbim despre un bărbat cu personalitate narcisistă, ne referim de fapt la tipul căruia îi place să încalce regulile și crede că regulile se aplică pentru alți oameni, nu și pentru el.

Ei bine, poate acest tip va părea amuzant și distractiv la început deoarece îți va aduce o doză de adrenalină prin care te va face să credeți că sunteți voi doi împotriva lumii. După un timp, însă, trebuie să înțelegi că această mentalitate a regulilor se aplică în fiecare domeniu al vieții lui.

Astfel, în momentul în care relația voastră a începe să fie banală, iar lucrurile vor deveni plictisitoare, el va avea tendința să încalce regulile și să depășească limita pentru a aduce un plus de distracție și de amuzament în viața lui.

Nu îi place să fie chestionat

Citește și: Ce își dorește un bărbat de la o relație. Cum să vorbiți cu partenerul pentru a evita frustrările și nemulțumirile

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum să eviți bărbații care înșală
Cum să eviți bărbații care înșală[Sursa foto: freepik]

Bărbații care sunt predispuși la a înșela, de obicei nu dau prea multe detalii despre viața lor.

Nu vor să știi mai exact cu ce se ocupă, ce planuri are în weekend, de unde sunt părinții lui sau alte detalii banale pe care orice persoană normală ți le-ar dezvălui imediat. Acești bărbați vor oarecum să se protejeze pentru situațiile în care va avea ceva de ascuns, pentru că dacă tu vei avea prea multe detalii despre viața lui, atunci o să îți dai seama când ceva nu se potrivește.

Este foarte important să știi că tipul care își dorește cu adevărat o relație cu tine va fi deschis și va vrea să împărtășească detalii cu tine pentru că vrea să te includă în viața lui.  

Are vorba dulce și încearcă să te seducă

Cum să eviți bărbații care înșală
Cum să eviți bărbații care înșală[Sursa foto: freepik]

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Aici vorbim despre genul acela de bărbat distractiv, incitant, care știe cum să vorbească cu femeile și cum să le seducă. Ceea ce ți s-ar părea ție la început foarte atrăgător la el, faptul că știe exact ce să îți spună ca să te măgulească, ei bine, acest comportament stă în spatele unui antrenament îndelungat cu multe femei. Mai exact, este un semn concret că bărbatul respectiv vorbește sau a vorbit cu o mulțime de femei.

Niciun bărbat care nu are experiență cu o mulțime de femei nu va putea să vorbească foarte degajat. Asta înseamnă că este momentul să îți pui câteva semne de întrebare și să cercetezi dacă își dorește cu adevărat o relație serioasă cu tine sau vrea pur și simplu să te pună pe o listă alături de alte femei.

Gândește pozitiv și vei atrage un bărbat fidel

Citește și: Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație. Ce alungă, de fapt, bărbații?

Cum să eviți bărbații care înșală
Cum să eviți bărbații care înșală[Sursa foto: freepik]

Acest principiu se aplică în orice domeniu al vieții. Modul în care gândești influențează foarte mult ceea ce primești. Astfel, dacă te gândești că toți bărbații înșală și că nu mai există niciun bărbat care să își dorească o relație serioasă și să fie fidel, atunci vei atrage tocmai acești bărbați în viața ta. Trebuie să înțelegi și că indiferent dacă îți dorești ceva sau te temi de ceva, dacă atenția ta se îndreaptă acolo, universul va atrage mai mult din asta în viața ta. Astfel, încearcă să te gândești că la un moment dat, vei întâlni bărbatul potrivit pentru tine, iar acesta nu va întârzia să apară.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Ești speriată de o întâlnire? Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies