Ești speriată de o întâlnire? Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire

Ești speriată de o întâlnire? Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire
Ești speriată de o întâlnire

Pentru multe persoane prima întâlnire este ceva foarte special și este foarte greu să își țină emoțiile în frâu. În rândurile de mai jos vei afla ce trebuie să faci pentru a te simți mai bine la prima întâlnire!

Dacă nu știai care este motivul pentru care trăiești emoții atât de intense, atunci când ieși pentru prima dată cu o persoană, ei bine, este momentul să afli!

Citește și: Cum știu bărbații că ea este aleasa. 7 semne care trebuie să îți dea de înțeles că ești pe lista lui

Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire?
Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire?[Sursa foto: freepik]

Ce factori îți cauzează emoțiile

Emoțiile de la prima întâlnire pleacă de la miza ridicată care crezi că stă la mijloc, pentru că în sfârșit ai găsit un bărbat care te atrage și pe care dorești să îl cunoști. E de înțeles, oricine s-ar simți anxios într-o asemenea situație. Așa ia naștere frica de a nu o da în bară. Vocea ta interioară îți spune să ai grijă la lucrurile pe care le zici, să nu porți hainele nepotrivite sau să nu faci ceva prostesc care să saboteze întâlnirea și astfel să îți ratezi marea iubire.

Schimbă percepția pe care o aduci la prima întâlnire

Ești speriată de o întâlnire?
Ești speriată de o întâlnire?[Sursa foto: freepik]

Majoritatea oamenilor, atunci când merg la o întâlnire, își doresc să se facă plăcuți în fața celeilalte persoane. Asta cauzează anxietate prin faptul că încerci să controlezi ceva ce nu ține, de fapt, de tine. Nu poți face ca partenerul să te placă înapoi. Tot ce poți face e să fii tu.

Așadar, trebuie sa schimbi această gândire- scopul tău nu este să îl faci să te placă, ci să fii tu însăți, să te simți bine și să te gândești dacă mai degrabă el este potrivit pentru tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De asemenea, renunță la a mai încerca să îți dai seama dacă el ar putea fi marea ta iubire încă de la prima sau a doua întâlnire și vei deveni instant mai calmă.

Nu trebuie să te gândești dacă este persoana cu care vrei să îți petreci restul vieții, ci dacă este omul cu care vrei să ieși la următoarea întâlnire.

Cum scapi de senzația că pășești pe o frânghie

Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire?
Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire?[Sursa foto: freepik]

E greu sa strici ceva potrivit pentru tine. Asta înseamnă că nu pășești pe o frânghie, iar la primul pas greșit totul se va duce de râpă.

Dacă nu te place din cauza a ceva ce ai spus sau ai purtat, atunci acesta este cel mai bun semn că din start acest bărbat nu era alesul.

Cine e cu adevărat perechea ta va vrea să se îndrăgostească de tine așa cum ești și să îți stea aproape. O să aprecieze toate lucrurile care te fac pe tine să fii tu, chiar și defectele.

Bărbatul potrivit o să fie în extaz doar la gândul că te-a cunoscut și că există o femeie ca tine pe care o poate numi a lui.

Așa că, până și o întâlnire eșuată te aduce cu un pas mai aproape de a cunoaște bărbatul care să te merite cu adevărat.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: A murit marea actriță! Adio, doamnă!- stirilekanald.ro

Odată ce începi să adopți această mentalitate, vei vedea că mersul la întâlniri nu se va mai simții ca o greutate pe piept ce îți taie respirația, ci ca o simplă ieșire unde trebuie doar să te simți bine.

Ce trebuie să faci la prima întâlnire dacă vrei să o obții pe-a doua

Ești speriată de o întâlnire[Sursa foto: freepik]

Cu toate că prima întâlnire nu este "prima întâlnire" din viața lor, pentru mulți bărbați poate fi foarte emoționantă. Ei sunt foarte îngrijorați de locul unde o vor duce, de modul în care se vor comporta, de ceea ce vor spune și de cum se vor îmbrăca.

Desigur, este un aspect foarte important să faci o primă impresie bună, dacă îți dorești să ai parte și de a doua întâlnire.

Adevărul este că nu există o "potrivire perfectă". Ceea ce îi place unei fete, poate să nu-i placă neapărat altei fete. La urma urmei, unii băieți sunt stângaci, dar scapă cu ușurință, în timp ce alții sunt la fel de stângaci, nu scapă așa ușor neobservați.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să atragi mai mult bărbații: 10 moduri dovedite științific

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies