Cum recunosti un bulion de rosii de calitate! Fii atenta la aceste detalii!

Cum recunosti un bulion de rosii de calitate! Fii atenta la aceste detalii!

Rosiile transformate in bulion ori in pasta de tomate sau ketchup protejeaza impotriva cancerului de prostata si nu numai.

 

Ideal ar fi sa prepari in casa atat bulionul, cat si sucul de rosii, deoarece numai asa poti fi sigur ca mananci ceva autentic.
Daca nu vrei sa te pacalesti atunci cand cumperi un produs obtinut din tomate, citeste cu atentie eticheta. Primul ingredient trebuie sa fie rosiile, de preferat in cantitati cat mai mari. Alege produsele care au peste 100 g de rosii la 100 g de produs.
Iata cum recunosti un preparat din tomate de calitate:
Bulion
Daca te uiti cu atentie pe eticheta unor borcane cu bulion, ai sa observi ca, de fapt, cumperi altceva, deoarece cele mai multe contin sos de bulion. Pentru a pacali cumparatorul, unii producatori inscriptioneaza cuvantul “bulion” cu litere mari si cuvantul “sos” cu litere foarte mici.
“Bulionul este un aliment semifluid, obtinut prin fierberea rosiilor pasate. Sosul de bulion, in schimb, este un lichid de o anumita consistenta, care are in compozitia sa substante de ingrosare de tipul guma (guar, xantan). Iar cand gospodinele il vad asa consistent, cred ca e autentic. Este, insa, un fals!”, explica profesorul Mencinicopschi.
Sursa

Ideal ar fi sa prepari in casa atat bulionul, cat si sucul de rosii, deoarece numai asa poti fi sigur ca mananci ceva autentic. 

Daca nu vrei sa te pacalesti atunci cand cumperi un produs obtinut din tomate, citeste cu atentie eticheta. Primul ingredient trebuie sa fie rosiile, de preferat in cantitati cat mai mari. Alege produsele care au peste 100 g de rosii la 100 g de produs.

Iata cum recunosti un preparat din tomate de calitate:

Bulion

Daca te uiti cu atentie pe eticheta unor borcane cu bulion, ai sa observi ca, de fapt, cumperi altceva, deoarece cele mai multe contin sos de bulion.

Pentru a pacali cumparatorul, unii producatori inscriptioneaza cuvantul “bulion” cu litere mari si cuvantul “sos” cu litere foarte mici. “Bulionul este un aliment semifluid, obtinut prin fierberea rosiilor pasate. Sosul de bulion, in schimb, este un lichid de o anumita consistenta, care are in compozitia sa substante de ingrosare de tipul guma (guar, xantan). Iar cand gospodinele il vad asa consistent, cred ca e autentic. Este, insa, un fals!”, explica profesorul Mencinicopschi.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Se vor revedea Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, cu ocazia sărbătorilor de iarnă? Ce a dezvăluit partenerul de viață al vedetei TV, cu privire la nuntă? "Orice se poate întâmpla!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Ce urmează să se întâmple cu apartamentul regretatei Ioana Popescu? Mihai Lungu, ultimul său partener de viață, își dorește să se implice în decizia finală!

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru