Cum recunosti un bulion de rosii de calitate! Fii atenta la aceste detalii!

Cum recunosti un bulion de rosii de calitate! Fii atenta la aceste detalii!
Cum recunosti un bulion de rosii de calitate! Fii atenta la aceste detalii!

Rosiile transformate in bulion ori in pasta de tomate sau ketchup protejeaza impotriva cancerului de prostata si nu numai.

 

Ideal ar fi sa prepari in casa atat bulionul, cat si sucul de rosii, deoarece numai asa poti fi sigur ca mananci ceva autentic.
Daca nu vrei sa te pacalesti atunci cand cumperi un produs obtinut din tomate, citeste cu atentie eticheta. Primul ingredient trebuie sa fie rosiile, de preferat in cantitati cat mai mari. Alege produsele care au peste 100 g de rosii la 100 g de produs.
Iata cum recunosti un preparat din tomate de calitate:
Bulion
Daca te uiti cu atentie pe eticheta unor borcane cu bulion, ai sa observi ca, de fapt, cumperi altceva, deoarece cele mai multe contin sos de bulion. Pentru a pacali cumparatorul, unii producatori inscriptioneaza cuvantul “bulion” cu litere mari si cuvantul “sos” cu litere foarte mici.
“Bulionul este un aliment semifluid, obtinut prin fierberea rosiilor pasate. Sosul de bulion, in schimb, este un lichid de o anumita consistenta, care are in compozitia sa substante de ingrosare de tipul guma (guar, xantan). Iar cand gospodinele il vad asa consistent, cred ca e autentic. Este, insa, un fals!”, explica profesorul Mencinicopschi.
Sursa

Ideal ar fi sa prepari in casa atat bulionul, cat si sucul de rosii, deoarece numai asa poti fi sigur ca mananci ceva autentic. 



Daca nu vrei sa te pacalesti atunci cand cumperi un produs obtinut din tomate, citeste cu atentie eticheta. Primul ingredient trebuie sa fie rosiile, de preferat in cantitati cat mai mari. Alege produsele care au peste 100 g de rosii la 100 g de produs.

Iata cum recunosti un preparat din tomate de calitate:

Bulion

Daca te uiti cu atentie pe eticheta unor borcane cu bulion, ai sa observi ca, de fapt, cumperi altceva, deoarece cele mai multe contin sos de bulion.
Pentru a pacali cumparatorul, unii producatori inscriptioneaza cuvantul “bulion” cu litere mari si cuvantul “sos” cu litere foarte mici. “Bulionul este un aliment semifluid, obtinut prin fierberea rosiilor pasate. Sosul de bulion, in schimb, este un lichid de o anumita consistenta, care are in compozitia sa substante de ingrosare de tipul guma (guar, xantan). Iar cand gospodinele il vad asa consistent, cred ca e autentic. Este, insa, un fals!”, explica profesorul Mencinicopschi.


Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tragedie de nedescris pentru o femeie, care a căzut de la etajul 10 al unui bloc, având în brațe gemenii de trei ani

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Șoc în televiziune! A făcut infarct în direct și nu a mai putut fi salvat. Imaginile au șocat pe toată lumea

Apariția neașteptată a lui Cristi Botgros după comparația fostei sale iubite cu mama lui, Adriana Ochișanu. CU CINE A FOST VĂZUT la scurt timp după ce Alexandra Cuhuteac a lansat piesa care face ravagii pe internet

Iancu Sterp, împins în apă după ce a anunțat că a fugit cu nasa lui în Turcia: „Vă sun de patru zile și nu răspundeți la telefon? Răspundeți la telefon!”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies