Nicoleta Voica a pregătit tagliatelle cu sos de brânză și carne de pui și a dezvăluit rețeta.
Atunci când nu este pe scenă, Nicoleta Voica reușește de fiecare dată să surprindă cu preparatele din bucătărie, pe care le împarte cu toți cei care o urmăresc în mediul online. De la mâncăruri complexe, până la cele mai simple, care sunt gata în câteva minute, aceasta explică de fiecare dată, pas cu pas, cum puteți ajunge și voi la rezultatul dorit, petrecând timp de calitate printre mâncărurile pe care urmează să le puneți pe masă.
Ingrediente:
- Tagliatelle
- 4 linguri de smântână
- Ulei extravirgin de măsline
- 5 căței de usturoi
- Parmezan ras
- Pulpă de pui la grătar
- Sare
- Piper
- O frunză de busuioc
Pe lângă preparatele tradiționale de sărbători, cu multă carne, acum este momentul să optați pentru o cină mai ușoară, gata în doar câteva minute, astfel
Cum pregătește Nicoleta Voica tagliatelle cu sos de brânză și carne de pui?
Citește și: Trupa PINDU, implicată într-un ACCIDENT GRAV! Doi membri ai formației au ajuns la spital- kanald.ro
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
Artista începe prin a fierbe pastele timp de patru minute, apoi le clătește cu puțină apă rece, iar ulterior prepară sosul din patru linguri de smântână pe care le pune într-o tigaie, alături de ulei de măsline. Adaugă și cinci căței de usturoi pisați, parmezan ras și condimente după gust. Lasă pastele să se gătească în sos aproximativ patru minute, iar ulterior vine cu carne de pui, gătită înainte pe grătar.