Cum poți scăpa de energiile negative din casă, pentru a le aduce pe cele pozitive

Cum poți scăpa de energiile negative din casă, pentru a le aduce pe cele pozitive
Cum poți scăpa de energiile negative din casă, pentru a le aduce pe cele pozitive

În locuință ne relaxăm cât mai mult cu putință, motiv pentru care, energia trebuie să fie cât mai potrivită. Însă știați cum puteți scăpa de energiile negative?

Aflați din rândurile următoare care sunt lucrurile care aduc energie negativă în locuința noastră. În plus, descoperiți și câteva trucuri de care puteți ține cont, dacă vă doriți să scăpați de aceste energii negative, iar cele pozitive să pătrundă cât mai bine în casă.

 

Trucuri pentru a scăpa de energiile negative din casă

Se pare că atunci când vine vorba despre energiile negative aflate în casa noastră, acestea pot dispărea, printr-un simplu truc.

Acesta constă în punerea unei cantități potrivite de sare, într-un săculeț de in, care se va așeza pe pervazul geamului din cameră, moment în care rostim cuvintele:  „Sarea va absorbi toate necazurile, va alungă problemele, va aduce fericire în casă. Toate gândurile negative care intră în cămin vor dispărea imediat”.  Acest lucru   va ajuta locuința să emane doar energie pozitivă.

Un alt truc constă și în faptul că nu ar trebui să depozităm lucrurile vechi și stricate în casă.

Acestea sunt cele care vor aduce ghinion în casă, motiv pentru care, cel mai bine este să scăpăm de ele cât mai repede cu putință.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

curatarea aurei de energii negative
Cum poți scăpa de energiile negative din casă, pentru a le aduce pe cele pozitive[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top combinații alimentare care ne distrug sănătatea. De ce nu ar trebui să combinați aceste alimente

 

Alte metode pentru a scăpa de energiile negative din casă

În plus, trebuie să ținem cont și de trucul legat de  florile  uscate. Acestea sunt cele care afectează circulația energiei pozitive (Chi), care aduce o stare de bine, menține sănătatea și armonia în casă, prin urmare, trebuie să scăpăm și de ele. În schimb, putem aduce alte plante care înfloresc, pentru a atrage energia negativă.

De asemenea, pentru a crește productivitatea și somnul bun și odihnitor, trebuie să lăsăm lumina soarelui să intre în casă, iar, lângă fereastră, să avem o fântână decorativă, pentru a păstra umiditatea camerei și a aduce energie pozitivă.

plante care alunga energia negativa din casa
Cum poți scăpa de energiile negative din casă, pentru a le aduce pe cele pozitive[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trucul prin care gospodinele pot repara maioneza tăiată! Metoda care îți va ușura munca în bucătărieCitește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Trucul prin care gospodinele pot repara maioneza tăiată! Metoda care îți va ușura munca în bucătărie

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies