Cum poți să cumperi ieftin de Black Friday 2022


Dorința cea mai mare a tuturor persoanelor, este ca de Black Friday să achiziționeze produsele dorite, cât mai ieftin. Însă știați cum puteți face asta?


In articol:

Aflați

din rândurile următoare care este motivul pentru care, anul acesta, Black Friday ar trebui să dețină reduceri cu adevărat reale, dar și cum puteți cumpăra ieftin în această perioadă. În plus, descoperiți și care sunt pașii pe care îi puteți lua în considerare, pentru a vă asigura că veți achiziționa produsele dorite, la cel mai mic preț posibil.

 

Cum pot fi prețurile atât de mici de Black Friday

Majoritatea persoanelor s-au întrebat măcar o dată, cum de apar aceste reduceri, destul de mari uneori, în perioada Black Friday, dar și dacă sunt sau nu reale. Motiv pentru care, chiar anul trecut, o comisie specială de la ANPC a sancționat nenumărate magazine care obișnuiau să folosească diverse practici comerciale incorecte. Așadar, anul acesta ar trebui să existe reduceri în adevăratul sens al cuvântului.

În plus, magazinele ar risca destul de mult din afacerea lor, dacă ar alege să crească prețurile, cu o lună înainte de Black Friday, pentru că 30 de zile reprezintă perioada prețurilor luate

în considerare, atunci când se aplică reducerile. Acest risc de a pierde o parte din clienții fideli, în luna respectivă, provine tocmai de la astfel de practici incorecte.

la ce trebuie sa fii atent cand cumperi de black friday in 2022

Cum poți să cumperi ieftin de Black Friday 2022

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Promoțiile uriașe de Black Friday

 

Cum poți să cumperi ieftin de Black Friday 2022

Așadar, pentru a te asigura că vei cumpăra cât mai ieftin cu putință în perioada  Black Friday, ar trebui să faci o documentare amănunțită, chiar dinainte de eveniment, pentru a afla unde sunt cele mai bune reduceri, atunci când Black Friday începe în magazinul dorit de tine. Astfel încât, am alcătuit o listă cu pașii pe care ai putea să îi iei în considerare, dacă îți dorești acest lucru:

Pasul 1. Stabilirea unui buget

În momentul în care îți vei stabili un buget pe care dorești să-l pui la bătaie pentru cumpărăturile din această perioadă de Black Friday, vei putea stabili, totodată, cu exactitate și care sunt produsele de care ai sau nu nevoie, dar și cât ești dispus să plătești pentru ele.

Pasul 2. Stabilirea unei   liste de cumpărături

O listă de cumpărături pentru această perioadă este numai bună, mai ales atunci când ne dorim să   evităm să cumpărăm chiar tot ce este la reducere, fiind încântați de prețul produselor. Astfel, o opțiune foarte bună, constă în alcătuirea a două liste de cumpărături: una în care să ne notăm care sunt produsele de care aveam neapărată nevoie, iar alta în care să ne notăm ce ne-am dori să achiziționăm, dar care mai poate aștepta.

black friday 2022

Cum poți să cumperi ieftin de Black Friday 2022

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: La ce trebuie să fii atent când cumperi de Black Friday în 2022

Pasul 3. Compararea prețurilor

Acum că am decis care sunt produsele de care avem nevoie și de care nu, putem începe să căutăm cele mai bune oferte de la momentul respectiv. Prin urmare, este nevoie să ne facem cont pe site-urile unde se află produsele dorite de noi și să le adaugăm în coș sau la secțiunea de “favorite”, doar pe cele care ne interesează. Astfel, ne va fi mult mai ușor să avem prețurile în față, decât să tot căutăm prin diversele categorii aflate pe site-uri.

Așadar, după ce am luat la mână toate site-urile unde am putea găsi produsele de care avem nevoie, tot ce trebuie să mai fac este să le notez într-un carnețel, pentru ca mai târziu, să le compar și să observ dacă merită sau nu, să cumpăr respectivul produs sau mai bine zis, dacă merită sau nu reducerea aplicată.

Pasul 4. Căutarea cupoanelor de reducere

Odată ce ne-am dat seama pe care dintre site-urile în care se află produsele dorite, există prețurile cele mai mici, pentru un plus de bonus și reducere, putem căuta și cupoane de reducere. Pentru persoanele care nu știu acest aspect până în momentul de față, există anumite site-uri specializate în care apar nenumărate cupoane de reducere.  Cu toate acestea, înainte de toate, trebui să ne asigurăm că acestea livrează inclusiv în România.

În plus, anumite magazine care participă la reducerile de Black Friday, oferă beneficii în plus pentru clienții noi, cum ar fi voucher-ele de reducere pentru abonarea la newsletter, ceea ce se poate verifica și înainte de eveniment.

cum poti sa cumperi ieftin de black friday 2022

Cum poți să cumperi ieftin de Black Friday 2022

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cât de reale sunt reducerile la Black Friday 2022

Pasul 5. Aflarea zilelor în care se d ă START reducerilor de Black Friday

Pentru a nu rata startul reducerilor din magazinele tale preferate, în perioada de Black Friday, ar trebui să descoperi care sunt mai exact, zilele în care vor începe. Așadar, asigură-te că nici acest aspect nu îți va scăpa, mai ales ținând cont de faptul că majoritatea produselor sunt în limita stocului disponibil, prin urmare, nu ai vrea să ratezi reducerea la produsul dorit de tine.

Pasul 6. Alegerea unor site-uri de încredere

Tot ce ți-a mai rămas acum de făcut este să alegi site-urile de încredere, unde îți poți găsi produsele dorite. Astfel încât, indiferent de faptul că vei cumpăra direct de la un producător sau de la un partener al acestuia, trebuie să te asiguri că este de încredere și are ceva notorietate pe piață.

Acum că ai urmat toți acești pași, poți intra rapid pe toate produsele salvate, pentru a vedea care dintre magazine deține cea mai mare reducere, cele mai multe beneficii, dar și de unde poți comanda produsul mai ușor. 

black friday

Cum poți să cumperi ieftin de Black Friday 2022

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum te ferești de capcanele de Black Friday. „Prima regulă este să alegi site-uri cunoscute!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cum te ferești de capcanele de Black Friday. „Prima regulă este să alegi site-uri cunoscute!”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cât de reale sunt reducerile la Black Friday 2022

La ce trebuie să fii atent când cumperi de Black Friday în 2022

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri