Cum poți manifesta iubirea. Tehnica care te va ajuta să atragi dragostea în viața ta

Cum poți manifesta iubirea. Tehnica care te va ajuta să atragi dragostea în viața ta

Iubirea reprezintă cel mai pur sentiment din lume. Însă știați cum o puteți manifesta?

Aflați din rândurile următoare ce reprezintă mai exact „ manifestarea ”, dar și dacă este sau nu, într-o formă vizibilă.

În plus, descoperiți și care este cea mai utilizată tehnică pentru a atrage dragostea, dar și care este motivul pentru care trebuie să credem cu adevărat în ea, pentru a o primi, în urma manifestării.

Ce înseamnă, de fapt, manifestarea

manifestare iubire

Cum poți manifesta iubirea

[Sursa foto: unsplash]

Manifestarea ” a devenit un cuvânt des folosit în zilele noastre.

Cu toate acestea, puține persoane îi cunosc și însemnătatea adevărată.

Manifestarea reprezintă o schimbare a formei, stării sau condiției de a fi. Deși există persoane care consideră că este vorba despre a crea ceva din nimic, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Astfel, pentru a realiza o manifestare trebuie să fim conștienți de faptul că ceea ce dorim să manifestăm există deja, însă într-o formă invizibilă.

Cu alte cuvinte, acest proces de manifestare presupune credință: « Credința dă substanță speranțelor și ne face siguri de existența realităților pe care nu le vedem ».

tehnica de manifestare a iubirii

Cum poți manifesta iubirea

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

 

Manifestarea este sau nu într-o formă vizibilă

Din exemplele cele mai întâlnite, se pare că manifestarea este vizibilă cel mai mult, în zona financiară. În plus, se spune că parcursul unei idei în conștiința cuiva, de la ceva neclar la ceva foarte clar, se numește tot o manifestare. Fie că este vorba despre anumite idei, stări ale ființei, sănătate sau obiecte pe care le dorim, pentru toate putem manifesta.

Procesul de manifestare se poate realiza de oricine, în special datorită faptului că noi deja o facem zilnic, inconștient poate, în unele momente, doar prin simplul fapt că gândim, vorbim, dar și prin felul în care trăim. Un mod important de a manifesta este vorbirea, iar un limbaj potrivit prin intermediul căruia dăm formă gândurilor și emoțiilor noastre este prin cuvinte scrierea lor pe hârtie.

cum poti manifesta iubirea

Cum poți manifesta iubirea

[Sursa foto: unsplash]

Tehnica de manifestare a iubirii în viața ta

Indiferent de faptul că îți dorești să întâlnești un partener potrivit sau vrei doar să primești mai multă iubire în viața ta, manifestarea cea mai simplă pe care o poți face în acest sens, este să scrii o scrisoare de dragoste. Pe scurt, este nevoie ca tu să notezi pe o hârtie, care sunt motivele pentru care tu te iubești și pentru care meriți să fii iubită.

Astfel, nu doar că vei atrage exact ceea ce gândești, ci și tu vei avea sentimente mai bune pentru propria persoană, motiv pentru care, nu vei face nimic altceva decât să atragi iubire în viața ta. Se recomandă totuși, ca în procesul de manifestare, cuvintele tale scrise în scrisoare să fie din tot sufletul și sincere. Tot ce trebuie să faci este să notezi cele mai bune lucruri despre tine, dar și ce ai vrea să ți se spună de către cei din jur. În continuare, odată făcut acest pas, trebuie să folosești vizualizarea pentru a-ți imagina că primești acele cuvinte și din partea celor din jur. Astfel, imediat apoi, poți trimite mesajul tău în univers pentru a atrage astfel iubirea  în viața ta.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

iubire manifestata

Cum poți manifesta iubirea

[Sursa foto: unsplash]

Iubirea se poate manifestă odată ce vei crede cu adevărat în ea

Împăturește scrisoarea  și aprinde o lumânare roz, simplă, neparfumată (rozul fiind folosit pentru iubirea de sine), așază scrisoarea ta lângă sau sub lumânare, însă nu astfel încât scrisoarea să se ardă. Lumânarea trebuie aprinsă zilnic până când arde complet, timp în care trebuie să păstrezi scrisoarea acolo până când ceea ce îți dorești, se va manifesta.

Cu toate acestea, odată ce îți poți oferii chiar tu lucrurile scrise în respectiva scrisoare, automat vei atrage dragostea pe care o meriți, în special și dacă vei crede cu adevărat în acest lucru.

tehnici de manifestare

Cum poți manifesta iubirea

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeieCitește și:

Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat

Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies