Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat

Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat
Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat

Află din rândurile următoare de ce oferă bărbații semnale mixte și ce trebuie să facă femeile în această situație.

Poate că fiecăreia dintre noi ni s-a întâmplat să ieșim la un moment dat la întâlniri cu un bărbat, să fie totul frumos, să râdem și să ne simțim foarte bine împreună, iar la finalul întâlnirii, după ce el a ajuns acasă, nu ne-a mai căutat o lungă perioadă. Ei bine, acesta este unul dintre semnalele mixte pe care bărbații le oferă și de multe ori este foarte frustrant pentru noi femeile pentru că nu ne putem da seama ceea ce vrea el cu adevărat și care este direcția în care se îndreaptă relația.

De aceea, este foarte important să ne dăm seama de motivele care stau la baza acestor semnale mixte și ce trebuie să facem în cazul în care ne confruntăm cu o astfel de situație.

În cadrul articolului, vei descoperi faptul că principalul motiv pentru care bărbații oferă femeilor semnale mixte stă la baza unor frici pe care aceștia le au. Descoperă care sunt aceste frici și ce trebuie să faci pentru atunci când primești semnale mixte de la un bărbat. 

Frica de a răni

Citește și: Cum transformi o relație pasageră într-una serioasă. „Este bine să facem diferența între dragoste și iubire”

Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat
Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat[Sursa foto: pexels]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De multe ori, un bărbat îți oferă semnale mixte tocmai pentru că îi este teamă să te rănească.

Aici vorbim despre acel bărbat care vrea să facă din fiecare întâlnire pe care o are una reușită, în cadrul căreia să te simți bine și să pleci cu o atitudine pozitivă. Acest bărbat, după ce ajunge acasă, analizează modul în care a decurs interacțiunea dintre voi doi, își dă seama că nu ești tocmai ceea ce caută el, iar apoi îi este frică de faptul că dacă va comunica deschis cu tine despre ceea ce simte, te va răni și continuă să iasă cu tine la întâlniri, să te facă să te simți bine, dar în cele din urmă, relația
voastră nu evoluează în nicio direcție.

Frica de a pierde

Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat
Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat[Sursa foto: pexels]

Aici întâlnim o tipologie de frică foarte des întâlnită în rândul bărbaților. Este vorba de acel bărbat căruia îi place de tine, îi place să iasă la întâlniri cu tine și să petreceți timp împreună, dar nu vrea să fie doar cu o singură persoană și îi este teamă că dacă îți spune ce vrea cu adevărat, că vrea să vă vedeți doar ocazional, nu o să-ți placă și te vei îndepărta de el.

Frica de intimitate

Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat
Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat[Sursa foto: pexels]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Când vorbim despre frica de intimitate, ne referim la o tipologie de frică pe care majoritatea bărbaților au dobândit-o încă din copilărie. Aici vorbim despre un bărbat care poate a fost abandonat sau rănit de-a lungul timpului și căruia îi este teamă că va păți același lucru în cadrul relației cu tine. Astfel, pentru că te place, va continua să iasă la întâlniri cu tine, veți petrece timp minunat împreună, iar atunci când este vorba de a se deschide în fața ta sau să duceți relația la nivelul următor, se va retrage pentru că îi este frică să nu fie

abandonat sau rănit.

Ce poate face o femeie atunci când primește semnale mixte de la un bărbat

Citește și: Cum poate gestiona femeia o relație cu un partener vulcanic. Sfaturi pentru menținerea echilibrului în cuplu

Acum că am identificat tipologiile de frici care stau la baza comportamentului bărbaților de a oferi semnale mixte, este foarte important ca noi femeile să știm cum să acționăm în astfel de situații. Așadar, indiferent de un provin aceste frici ale bărbaților, este foarte important să comunicăm deschis cu el despre ceea ce simțim și să îi prezentăm situația clar.

Trebuie să purtăm o discuție serioasă cu el în cadrul căreia să îi expunem clar și concret ceea ce ne dorim noi de la relația respectivă, să îl punem să ne comunice clar ceea ce își dorește și el, iar în cazul în care observăm că nu suntem pe aceeași frecvență, să punem punct interacțiunii.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce îl face pe un bărbat să isi ia angajamentul față de tine. Cum se implică bărbații într-o relație

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos. „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies