Cum să te eliberezi de frica de a-i respinge pe ceilalți. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu


Află din rândurile următoare cum să te eliberezi de frica de a-i respinge pe ceilalți și de ce trebuie să faci acest lucru.


In articol:

Frica de a-i respinge pe ceilalți este un subiect de interes pentru femeile care se confruntă cu acest lucru, dar și pentru cele care au trecut vreodată prin acest sentiment sau care poate urmează să îl

întâlnească. Deși acest lucru nu este foarte des dezbătut și conștientizat, el există și are un impact destul de mare în viața noastră amoroasă. Există multe femei cărora le este frică să fie respinse de partenerii lor, dar în aceeași măsură, există și alte femei cărora le este frică să-i respingă pe cei alături de care nu mai sunt compatibile. Acesta este un comportament toxic, care ne afectează considerabil viața amoroasă și peste care trebuie să învățăm să trecem pentru a avea parte de relații sănătoase, fericite și pentru a ne găsi într-un final sufletul pereche.

Descoperă în continuarea articolului de ce este important să te eliberezi de această frică și cum te poate impacta aceasta pe plan personal.

De ce ne este frică de respingere

Cum să te eliberezi de frica de a-i respinge pe ceilalți.

Cum să te eliberezi de frica de a-i respinge pe ceilalți.

[Sursa foto: pexels]

Principalul motiv care stă la baza acestei frici de a-i respinge pe ceilalți este pentru că ne este teamă că îl vom face pe acel om să sufere, îi vom provoca durere. Acesta este o gândire total greșită pe care trebuie să o schimbăm.

Când simțim că suntem cuprinși de această teamă cauzată de durerea pe care i-o vom provoca persoanei de lângă noi dacă o respingem, ar trebui să ne gândim că probabil persoana respectivă a mai fost respinsă de-a lungul vieții și tot a găsit puterea să meargă mai departe, să iasă la întâlniri și să își caute sufletul pereche.

Citeste si: Negii sau verucile: tipuri si tratament

Citeste si: Cat a costat prima rochie de mireasa a Ginei Pistol!- radioimpuls.ro

Nu sunt responsabilă de ceea ce simt ceilalți

Citește și: Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

[Sursa foto: pexels]

Acest lucru se aplică foarte mult în cadrul oricăror relații, fie că vorbim despre relația de cuplu, relațiile pe care le avem cu familia, prietenii sau colegii de muncă.

Pentru a avea o bună sănătate emoțională și pentru a fi bine cu noi înșine, este foarte important să înțelegem că nu noi suntem responsabili de ceea ce simt ceilalți. Fiecare dintre noi are anumite sentimente de care este responsabil. Așadar, datoria ta este să spui adevărul, să fii sinceră cu persoana respectivă, să aduci tot ce este mai bun în relație, iar în momentul în care simți că nu mai merge, să fii din nou sinceră și să îi spui lucrul acesta.

Atunci când respingi un partener, dai dovadă de iubire

Cum să te eliberezi de frica de a-i respinge pe ceilalți.

Cum să te eliberezi de frica de a-i respinge pe ceilalți.

[Sursa foto: pexels]

Deși ni se poate părea puțin ciudat la început, respingerea este de fapt cea mai mare dovadă de iubire pe care tu poți să i-o faci partenerului tău atunci când lucrurile nu mai funcționează între voi. Trebuie să te gândești că dacă tu continui o relație cu o persoană care te iubește din ce în ce mai mult, de teama de a nu-l face să sufere, de fapt îi oprești toate posibilitățile de a găsi o altă persoană care să îi împărtășească iubirea.

Citeste si: „La cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”. Logodnica lui Culiță Sterp, criticată în mediul online pentru numărul de kilograme- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 29 mai 2023. Sărbătoare importantă pentru credincioși- stirilekanald.ro

Cu siguranță că există altcineva care îl va iubi așa cum merită, dar el fiind „ocupat” cu tine, nu va căuta niciodată acea persoană care să îi împărtășească dragostea. Așadar, trebuie doar să îl eliberezi, aceasta fiind de fapt cea mai mare dovadă de iubire pe care tu poți să i-o faci.

Atunci când amâni și nu spui lucrurilor pe nume, poate deveni dureros pentru tine

Citește și: 9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

[Sursa foto: pexels]

Când simți deja că o relație nu mai funcționează, nu mai este ceea ce ți-ai dorit și știi că ai făcut tot posibilul ca lucrurile să meargă și ele tot nu merg, nu faci altceva decât să amâni despărțirea. Mai devreme sau mai târziu, inevitabilul se va produce, iar voi doi oricum o să vă separați, așadar, în toată această perioadă de amânare, nu faci decât să îi prelungești lui suferința, dar și ție totodată. Nu numai că îl ții pe el ostatic, fără să aibă posibilitatea de a cunoaște persoana care îl va iubi cu adevărat, dar același lucru faci și pentru tine, iar în ritmul acesta te împiedici din a găsi persoana pe care o vei iubi la rândul tău cu adevărat.


Abonează-te pe

Citește și:

6 mituri despre dragoste, pe care nu ar trebui să le crezi

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață. 5 secrete pe care trebuie să le ascunzi

Alimentul la care a renunțat complet Florin Busuioc. A reușit să slăbească 15 kilograme - ego.ro

Cât costă casa din Elveția unde Tina Turner a murit?! A lăsat o avere colosală - wowbiz.ro

Horoscop mâine, 30 mai 2023: Taurii se confruntă cu dezamăgiri în dragoste. Capricornii trebuie să aibă grijă cu banii - radioimpuls.ro

Primele imagini cu Bella Santiago în rochie de miresă: „O să cânt live la biserică” - kanald2.ro

Horoscop chinezesc săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023: Concentrează-te pe ceea ce îți dorești! Zodiile care au doar de câștigat - kanald.ro

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă? - stirilekanald.ro

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Ce este retinolul și cum îl folosim pentru îngrijirea tenului. Descoperă puterea acestui ingredient anti-îmbătrânire pentru un ten radiant!
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri