Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață. 5 secrete pe care trebuie să le ascunzi

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață

Află din rândurile următoare care sunt subiectele pe care nu ar trebui să le discuți cu partenerul tău.

Specialiștii în domeniu consideră că într-o relație sănătoasă nu există secrete. Totuși, există anumite informații care dacă sunt spuse nu aduc niciun beneficiu relației și pe care ai prefera să le ți pentru tine. Bineînțeles că în acest caz trebuie să ne gândim și dacă nu le spunem poate sau nu să afecteze relația în vreun fel. În cazul în care există anumite informații care nu servesc în niciun fel relației și pe care dacă nu le împărtășești nu creează distanță, atunci ar fi mai bine să le păstrezi pentru tine.

Descoperă în continuarea articolului care sunt acestea.

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață

Citește și: Cum se poate păstra flacăra iubirii vie, după apariția unui copil. Cum se schimbă responsabilitățile în cuplu?

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață
Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață[Sursa foto: pexels]

Detalii legate de viața ta sexuală din trecut

Pentru o armonie în cuplu ar fi indicat ca viața sexuală pe care o ai cu partenerul tău din prezent să fie cumva delimitată de cea pe care ai avut-o cu cei din trecut. Dacă partenerul tău nu este curios sau nu îți cere să îi oferi detalii legate de experiențele tale sexuale trecute, atunci ar fi mai bine să le ți pentru tine, mai ales în cazul în care știi că ar fi deranjat de acestea.

În cazul în care totuși vrei să se comporte într-un anumit fel cu tine în dormitor, încearcă să nu faci comparații într el și foștii tăi parteneri, ci fii directă cu el și spune-i ce ți-ai dori mai exact.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Faptul că urăști anumite lucruri la tine

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață
Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață[Sursa foto: pexels]

Fiecare dintre noi are anumite defecte pentru care nu suntem tocmai mândrii. Fie că vorbim despre lungimea nasului, kilogramele în plus, înălțimea sau multe altele, vocalizarea lor nu este o practică bună în cadrul unei relații.

În primul rând, aduci acea energie negativă pe care o ai față de tine în relație, iar în al doilea rând, îi poziționezi atenția partenerului tocmai către acele defecte.

Nesiguranțele pe care la ai despre relație

Poate că fiecare dintre noi s-a gândit la un moment dat că relația în care se află este atât de frumoasă, vă înțelegeți atât de bine, lucrurile evoluează într-o direcție progresivă, iar totul parcă este prea frumos pentru a fi adevărat. În acest caz, avem tendința de a avea anumite nesiguranțe cu privire la modul în care va evolua relația. Poate vă gândiți că la un moment dat va apărea o altă persoană în viața voastră, lucrurile se vor schimba, iar voi veți

avea din nou inima frântă.

Ei bine, ar trebui să nu împărtășiți astfel de gânduri cu partenerul de viață și mai mult decât atât, este foarte important să le lăsați să dispară, să trăiți clipa și să vă bucurați de prezent.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Critici la adresa partenerului

Dacă ai o zi proastă, te simți prost sau ești într-o dispoziție nefavorabilă, poate este mai bine să te abții de la criticile pe care vrei să i le faci partenerului. Poate că brusc te enervează modul în care mănâncă sau faptul că stă pe canapea și se uită la televizor. Dacă nu face nimic altceva decât ar face în mod obișnuit, este cazul să încerci pe cât posibil să nu verși frustrările tale personale asupra relației voastre și implicit asupra lui.

Povești rușinoase din trecut

Citește și: Cum poate gestiona femeia o relație cu un partener vulcanic. Sfaturi pentru menținerea echilibrului în cuplu

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață
Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață[Sursa foto: pexels]

În această categorie a poveștilor rușinoase din trecut, fiecare dintre noi are anumite traume din copilărie sau pe care le-a dobândit de-a lungul vieții, situații penibile prin care a trecut sau anumite frici. Toate acestea nu ar trebui comunicate la începutul relației, mai ales de la prima întâlnire. Este foarte important să discuți cu partenerul tău despre toate acestea, dar încearcă să o faci în momentul în care ai dezvoltat încredere în el și te simți confortabil să discuți despre astfel de lucruri. Așadar, cel mai important este în ce moment al relației voastre îi destăinui astfel de detalii. Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cum funcționează legea atracției. Ce trebuie să știe femeile care intră într-o relație de cuplu

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies